I annonssamarbete med HEROBILITY

Det är helt otroligt! Den fäster!

ptfiahero-47
Här sitter min lilla ettåring och käkar i lugn och ro. En del dagar känns det mesta såhär ljust, glatt och icke stökigt så att säga. Det underlättar att ha smart utrustning till den lilla som gärna vill äta själv. Edith har avancerat från en tallrik med små fack till HeroPlacemat med tillhörande tallrik.

Varför? För den lilla geniala detaljen som ni ser på bilden ovan ↑ Man fäster alltså haklappen HeroBib Connect på silikonmattan och det sitter fast! Det minimerar spill på kläderna och golvet vilket minimerar vår tid av torkande efter måltiden. Ljuvligt! 

ptfiahero-43
ptfiahero-39
Låt oss titta närmare på HeroEcoFeeding Starter Pack som det här ju är. Det består av tallriken med silikonmatta (HeroPlacemat), haklappen (Herobib Connect), skeden (HeroEcoCutlery Feeding Spoon) och är en jättefin julklapp till nyblivna föräldrar eller bebisar i din närhet!

Nu är ju vi så dumma att vi har duk på vårt köksbord för att vi (jag) inte står ut med färgen på det, men sätter man silikonmattan på en bordskiva eller barnstol med bricka så fäster den och sitter stenhårt. Alltså minimerar den risken att bebisen ska kunna dra tallriken i golvet. Och det här med att man kan fästa haklappen i silikonmattan är skitbra. Haklappen har också en känguruficka där maten som faller landar. 

ptfiahero-41
Jag skrev i inledningen att en del dagar så känns det mesta ”ljust, glatt och icke stökigt” … ja. Och en del dagar så är det inte det.
ptfiahero-4
ptfiahero-11
ptfiahero-28
Bad Edith demostrera grejerna (vilket hon för övrigt begärde 40% av arvodet för det här samarbetet för men okej då). Här visar hon alltså de olika delarna i HeroEcoFeeding Starter Pack var för sig ↓
ptfiahero-22
Alltså, vill ni ha en julklapp som uppskattas av föräldrar – kör detta!

Och här med ger jag er rabattkoden PTFIA som ger 15% på sortimentet! 

Gäller ej HeroEcoFeeding sortimentet och HeroEcoBottle. Koden gäller vid ordinariepriser, kan ej kombineras. Erbjudandet gäller till 25/12. 

Läs mer här! 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..