När livet visar sitt rätta jag

ptfiaslive
Jag vill bara gå in här och säga hej och fy jädrar vad vi ska vara tacksamma över det vi har, så länge vi har det. Den här helgen har varit otroligt omtumlande på flera sätt. En närstående har fått ett plötsligt dödsbesked som inte går att ta in. Det är ofattbart och jag kan inte greppa. Livet är så fruktansvärt skört.

Jag fick kontakt med en gammal vän och hennes historia satte sig rakt i hjärtat. Har känt mig sorgsen och nedstämd. Allt det här visar återigen hur fruktansvärt orättvist livet är och jag ska påminna mig själv varje dag om hur priviligerad jag är. Ta ingenting för givet. Det kan ändras så fort. Ta slut. Försvinna. Ändras.

 1. Johanna skriver:

  Mycket tufft denna höst/vinter för oss också. När det har känts som svartast har jag kramat mina barn och påmint mig om att vi är friska, lever och har varandra. Det är allt som betyder något.

  Skickar en kram. Tack för att du delar med dig om det svåra också. Hoppas allt blir bra till slut. <3

 2. Therese skriver:

  Jag läste det här inlägget i förmiddags och bara några timmar senare fick jag reda på att en nära mig fått cancer. Känns som ett slag i magen och ikväll kramar jag om mina barn extra mycket.

  1. PT-Fia skriver:

   Åhnej! Vad fruktansvärt!!! <3 Kramar!

   1. Therese skriver:

    Stor kram till er också <3

 3. Frida skriver:

  Håller helt med!

  Äldsta barnets favoritlärare på föris blev påkörd och dog på väg till jobbet i veckan… Det bidrog dock till att jag och min man reflekterade över hur vi lever vårt liv, hur vi vill leva. Hur vi NU kan underlätta för varandra och våran familj om nån av oss skulle gå bort. Hur vi ställer oss till transplantation och även för våra barn.

  Jobbiga samtal och tankar men nu har vi iaf börjat.

  ❤️

  1. PT-Fia skriver:

   Åh. Vet inte vad jag ska skriva. fy fan vad livet är orättvist! <3 Kramar till er!

 4. Louise skriver:

  Så tråkigt! Många kramar till er❤️

 5. Maria skriver:

  Det har du så rätt i.
  Tack för detta inlägg!
  💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..