Julledigheten börjar nu!

ptfis-3
Veckans ordbajs: Den här veckan har jag känt mig trött men samtidigt pigg på något märkligt vis. Kanske klassisk inför julen-känsla. Behöver verkligen en paus för att komma tillbaka med ny energi till det nya året. Ja, jädrar vad jag behöver få ladda om känner jag nu. Sova!

Veckans mest uppskattade inlägg: ”Hej från världens sämsta mamma!” – läs här! 

Veckans träningsinsats: Ingen alls. Har vart rosslig i halsen och småförkyld. Promenerat till eller från jobbet ett par gånger men inte mer än så.

Veckans frukost: Gröt! Vill helst ha med torkade aprikoser, blåbär, chiafrön och banan. Och valnötter och havremjölk på.

Veckans kulturella tips: Lyssna på Brita och Parisas nya podd. Har lyssnat på första avsnittet och verkar lovande! Där tipsade de även om serien Wanderlust på Netflix som jag börjat se. Och har ni inte sett ”36 dagar på gatan” på SVT Play så måste ni göra det. Perfekt till jullovet!

Veckans vardagslyx: Att elda i brasan. Vi passar på att elda ur oss det sista innan vi flyttar till nya lägenheten som inte har någon kamin. Kommer verkligen att sakna den.

Veckans skärmdump: Behöver en sådan här blomma i mitt liv! 

IMG_8269
Veckans spenderarbyxa: Klickade hem en röd kappa från Ivy Revel för att den var så fruktansvärt snygg på Kenza. Återstår att se om den sitter lika trevligt på mig. Och två tröjor som jag vart på väg att köpa men inte fullföljt varje gång jag kommit till betalningen, så det får ändå räknas som genomtänkt eftersom de hängt med mig hela hösten.

Veckans ångest: Att jag känt mig så dålig som mamma som lämnat mitt barn på förskolan.

Veckans jobbinsats: Har ändå trummat på bra med tre dagar på kontoret varav en konferensdag med min projektledare Elin där mycket sattes för 2019, en kreativ dag med Isa och gårdagen där jag försökte att avsluta så mycket som möjligt för att kunna ta julledigt.

Och appropå julledigt – det börjar nu! Ska snart packa in mig, Edith och syrran i bilen (Kim kommer på söndag) så styr vi mot Hedemora. Äntligen!

 1. Sandra skriver:

  Hejsan! Skulle precis skriva att jag kan skicka över en rotad stickling, men ser att du redan fått napp! Hör av dig om du vill ha fler 😁 Dom är fantastiska, förökar sig och växer som galningar! 😍

  Tack för en underbar blogg, pod och instagram! (Saknar ”omänskligt-podden också). Du bidrar verkligen med hopp och kloka ord. Har följt dig länge, men nu behöver jag verkligen dina fina ord och tankar om livet ❤️
  Tack och god jul!
  Kram från en sjukskriven i utmattning.

 2. Jag har en sådan palettblomma hemma och har två sticklingar som har rotat sig. Om du skickar någon adress kan jag skicka dig de 🙂

  Kramar och god jul,
  Elina

  1. PT-Fia skriver:

   Åh men wow!! Mailar min adress till dig. TACK snälla rara du! <3 Blir superglad! Kram och god jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..