Ordbajs från julvilan!

ptfiaskidor-2
Hej och god jul! Är hemma hos mina föräldrar i Hedemora och njuter av julvilan – och som jag njuter. Den här dagen har varit den bästa på länge då den började med att jag fick sovmorgon följt av att vi åkte längdskidor på Brunnsjöberget (stället där jag och två av mina syskon växte upp eftersom vi tränade med IFK Hedemora Skidor flera gånger i veckan och tävlade varje helg). Trots att det nu är 15 år sedan jag slutade (hur gammal är jag ens!!) så sitter det tack och lov kvar i ryggmärgen. Att åka längdskidor kommer nog alltid vara min gladaste träningsform. Glömmer det mellan varje tillfällen men så snart jag står där igen så är det helt självklart. Älskar det!
ptfiaskidor-5
ptfiaskidor-8
Efter några varv på berget och en promenad hem så blev det lunch och sedan hände det andra underbara: fick två timmars behandling av syrran. Blev så bortskämd! Hon är ju massageterapeut som även kör zonterapi, nålar, ansiktsbehandling och en del annat. Jag fick alltså två timmars behandling av idrottsmassage och zonterapi och imorgon ska jag få en ansiktsbehandling. Är tydligen en försenad 30 års present som jag får inkassera nu. Frisk luft, skidåkning och massage. Mer kan en inte begära av en dag i livet. Nu ska jag dricka en kopp te till och sedan lägga mig i sängen och läsa istället för att scrolla på telefonen.

Hoppas att ni har en skön kväll!

  1. Therese skriver:

    Det låter underbart! Önskar dig en god jul och en härlig ledighet 🙂

  2. Helena skriver:

    Så underbart det låter! Har du några tips till mig som har svårt att slappna av i käkar, tinningar och i ett band över pannan?

    God Jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..