Ordbajs från julen

godjulk
God jul och hej från Hedemora! Har precis satt ner bakdelen i soffan efter en dag med fullt ös. Har mentalt loggat ut från prick allt jobb och tänker hela tiden på att det nog är det jag älskar mest med julen, att känna att alla gör precis samma sak och vill vara lediga (även om såklart alla tyvärr inte kan vara det). Som att världen står still lite grann. En i min närhet uttryckte idag att de går igenom en jobbig period med ett av sina barn och sa ungefär ”hen är ett XX just nu och så bortskämd, vilket är vårt eget fel”. Älskar den totala ärligheten i det här och får jag önska något inför det nya året så är det att våga dela mer ärlighet och hur det faktiskt är när det inte är så instagram-vänligt.

Som att min julafton var att ha mitt barn klistrat på bröstet i ett dygn för att ingen annan dög och bli nerspydd ca 8 gånger eftersom allt snor och slem som samlats i magen under de senaste veckornas förkylning nu ville upp … så det tog sig upp tillsammans med en del annat så att säga. Öppna ett paket, kräk. Byta kläder, kräk, ta en dusch, kräk, mys, kräk och så vidare. Ursäkta för detaljer. Är för övrigt så glad för den här dagen. Hade först mycket irritation i kroppen men den släppte efter att ha promenerat med min kompis Stefan, gått en långpromenad och nu umgåtts hela dagen med 18 familjemedlemmar. Åhja. Julvilan fortsätter en stund till. Ska ägna kvällen till att se på djurprogram eller något. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..