Podcasten Ofiltrerat: Pischa Strindstedt

ptfiss
ptfia
I veckans Ofiltrerat gästas jag av tränaren och inspiratören Pischa Strindstedt. Som hon gjorde avtryck. Pischa berättar om sitt engagemang, skiten hon fick för att hon valde att göra TV-programmet Biggest looser och synen på konceptet. Hon berättar om sitt eget självskadebeteende och hur hon skar sig som ung. Vi pratar om övervikt, livet och hur man tar sig vidare.

”Jag hamnade i en djup depression och jag hade väldigt dålig självkänsla. Samtidigt har jag varit väldigt glad så det har lurat människor i min omgivning. Vilket gjorde att det tog tid för folk att förstå hur dåligt jag mådde. Men i min ensamhet slog jag ju konstant ner mig själv.”

”Jag tyckte att jag var så dålig. Jag var ful, dålig, värdelös och inte värd att leva. Om jag ska vara så hård.”

”Det ledde till att jag tillslut hade självmordstankar och även skadade mig själv. Jag skar mig själv och även vid ett tillfälle försökte ta livet av mig.” 

Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan!

 1. emma s skriver:

  Hej!
  Detta har ingenting med inlägget att göra (gillar dock din pod!) men jag hade tyckt det var så kul och intressant att läsa om hur ni tänkte/tänker kring Edith och mat, matintroduktion, hur ni har det nu med mat, vad hon gillar inte gillar osv.
  Och tack för att du bidragit till att jag fått en sund inställning till mat igen.
  Kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Kul önskemål! Det kommer 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..