12 saker jag vill ge mig själv 2019!

ptfiablogg-32
01. Skapa ett hem i vår nya lägenhet. Ska inreda med omsorg, ge vår dotter ett eget rum och vara extra tacksam när jag bajsar på gästtoaletten.

02. Sova mer! Har som sagt sovit för lite 2018. Nu är det jag som börjar lägga mig i tid igen.

03. Börja köpa mat på nätet.

04. Njuta av Edith!

05. Någon form av personlig utveckling. Eventuellt gå några gånger hos min fd. karriärscoach eller liknande.

06. Äta ännu mer vegetariskt och ännu mer veganskt. 

ptfiablogg-33
07. Shellack på naglarna. En lyx som gör att jag slipper all den banala irritation som nagellack kan ge: När det aldrig torkar. När det nästan torkat och man fastnar i kläder. När det ramlar av efter en kvart för att man inte använt överlack. Att man vet att man borde använda överlack men aldrig gör. Att man glömt att måla naglarna så måste snabbt kladda på något innan man ska gå och det blir skitfult.

08. Regelbunden träning. Ska använda upp mitt 10-kort på SPR City, sedan köpa ett kort på Actic nära vår nya lägenhet och blanda upp med yogamattan och några löprundor.

09. Inspiration till matlagningen. Har bestämt att vi (jag och Kim) ska bläddra igenom de kokböcker vi har och börja prova recepten där i för att slippa undra vad vi ska äta idag igen och äta samma sak för 34e gången.

10. Cykla till och från jobbet så gott som jämt!

11. Scrolla minimalt. Framförallt undvika att fastna. Att scrolla en stund när jag väljer det, men att fastna är värdelöst. Ska göra mitt bästa för att låta bli att fastna och lägga bort telefonen mer.

12. Kul matlådor så ofta som det känns rimligt. Bara någon typ av matlåda när det känns orimligt.

Och säkert en hel del till men någon måtta får det vara. God morgon förresten!

 1. Karin skriver:

  Hej bästa Fia! Vill tipsa dig om sajten ”portioner under tian” om du inte redan känner till den. Drivs av dietisten Hanna. Massor av billig, bra och framförallt SUPERGOD mat. Vegetarisk och mycket veganskt. Kram och god fortsättning!
  // Karin

 2. Bea skriver:

  Matlåde-tips då det känns orimligt och ändå blir trevligt;
  Tetra med linser eller blandade bönor + vad som helst. Tex ost, tomater, oliver, sallad, morötter, rödbetor osv.
  Nåt av detta har man ju oftast hemma : )
  Lite olja o kryddor eller en klicka cremefraiche eller dyligt. Klart på fem-sju minuter.
  Kram 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..