Ordbajs 139052

ptfiablogg-15
HEJ hallå och god kväll! Har precis landat hemma efter 13 timmar borta. Fy jädrar vad jag har ansträngt hjärncellerna idag och försökt vara så kvicktänkt och kreativ som det bara går. Längtar intensivt tills jag får berätta vad det är som pågår – till dess vill jag be om ursäkt för att jag säger A men inte B, men kan inte låta bli att skriva lite om det ibland för det som händer är så svårt för mig att greppa. Kan knappt förstå att jag får vara med om det här och det är så förbaskat roligt, utmanade, stärkande och spännande! Så nog om det för den här gången.

Är så glad för att en person idag berättade att han anställt en assistent efter ett snack vi hade i somras vilket gjort stor skillnad för hans hälsa. Blev så glad när jag fick höra det! Och en grej som jag skrev pågick i vårt liv har nu löst sig vilket gjorde att både Kim och jag känner oss 50 kilo lättare mentalt och kan dra djupa andetag igen. Tack och lov. Och imorgon får vi tillträde till vårt nya hem! Tack snälla fina livet för att du blev så snällt efter en riktigt tuff månad med ett dödsbesked och andra jobbiga/tråkiga/märkliga besked.

Ah. Det är verkligen sant att man uppskattar allt det snälla, positiva, fina och bra när man gått igenom något tufft. Det är ju lite av livets charm, att det svänger och har sig. Ibland är det förbannat tufft och allt verkar vara ett kompakt mörker. Men så plötsligt så kan det komma ett ögonblick av ljus och så vänds allt. Och ofta kommer flera goda ting samtidigt.

Åt nyss tre rostade mackor till middag efter att ha ätit den torraste bageln på flygplatsen. Är långt ifrån mätt så får ge mig på fil eller ägg om jag ska kunna somna. Började precis se en serie på Netflix som handlar om att en kvinna kommer till familjer och hjälper dem att rensa ut prylar och städa. Är helt exalterad pga har en märklig förtjusning för sådana här program. Nu tar jag kväll. Puss!

 1. Linn skriver:

  Är det med Marie Kondo? Den är bra och gillar du den är consumed ett jöttebra tips på liknande serie som är jättebra😊

 2. Låter underbart med lite ljusning i tillvaron ♥
  Kan det vara samma serie som jag tittade på igår? Konsten att städa – Marie Kondo. Annorlunda men charmig serie som får mig att må bra och ger en del väldigt bra tips. Älskar att ha ordning och reda runt mig, så skönt och lugnande för sinnet.
  Ser framemot när du kan berätta om ditt nya projekt, spännande 🙂
  Ha en fin dag.

 3. Kajsa skriver:

  Hej! undrar om du har tips på PT som har vana av utmattning? Jag behöver hjälp att komma igång med regelbunden träning (drygt 1 år sen sjukskrivning), men är så jäkla rädd för att ta slut på min energi (för att jag tar ut mig för mycket) istället för att fylla på. Yogar ibland, joggar ibland, promenerar mycket, men gah, vill ta nästa steg. Känner att det vore så skönt med en PT som känns trygg i vad utbrändhet innebär. I Stockholm ska kanske tilläggas 🙂 Stor Kram och tack för all inspo <3

  1. Karin skriver:

   Stor igenkänning på detta… också en önskan om ett inlägg med tips kring detta. Hur man ska tänka, lyhördhet för måendet men samtidigt våga utmana sig i lagom dos.

 4. Bella skriver:

  Vad heter serien? 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..