Podcasten Ofiltrerat: Michaela Hamilton

ptfiss-4
ptfia
Jag fick i en kvinna vid namn Michaela Hamilton i min poddstudio och blev kär. Det är något med Michaela som golvade mig litegrann. Hon gästar den här veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat och sällan har intervjun blivit så lite en intervju och så mycket ett samtal. Vi pratar om hur människor är funtade, hur det faktum att vi alla är olika påverkar och om uppväxten. Michaela berättar att hon aldrig tidigare varit så personlig i en intervju och berättar om en okänd sida av sig själv. Vi pratar om livet, rätt djupt och väldigt brett.

”När jag var yngre behövde jag scanna av människor. För att jag behövde veta om jag kunde lita på dem. För att jag hade så jävla svårt med tillit. Jag hade några dels i familjen men också i vänskapskretsen som var dåliga personer och när man kunde ta, såhär var dom, och sen så tänker man, jag går med allt det som dom var och sen så tittar jag efter det i andra personer. Så ser man, har dom de tendenserna, kommer det vara såhär och såhär. Och det är såklart att man inte alltid ser det, det missar man jätteofta. Men det finns ju något i att man då blir ganska duktig på att scanna av personer för att det handlar om att se, vad finns det för fara i dig. Tolv, tretton var jag när jag började med det här. Jag har en jättefin, en superfin familj. Jag älskar min familj, men jag har också bitar av den som inte är det. Så bra. Det här är något jag inte pratat om, överhuvudtaget, men det har i alla fall lärt mig väldigt, väldigt mycket.”

”Jag vänder verkligen in och ut på mig för att alla ska känna att jag gör mitt bästa jobb för dom och för mig själv såklart. Men det är ju ingen som, det som alla säger, det är ju ingen som tackar en i slutet av dagen för den biten heller. Man ser bara dom saker som man inte gör. Du ser att du kommer fem minuter för sent eller du satt inte en punkt här. De bitarna är det man ser så då går man liksom runt och vrider in och ut på sig men fokuset hos andra människor ligger i det där lilla. Jag tror alla går runt och känner så. Varenda kompis jag har säger så, om du bara visste.” 

”Jag har en sån dag idag, när jag tänker att alla hatar mig. Alla snackar skit om mig. Alltså inte hatar mig men såhär, de jag träffar idag dom tycker att jag är si och så. Det är någon paranoia. Det kan vara att jag hör ett tonläge så blir jag ”vad var det där för tonläge?”. Jag är ju självutnämnd människoexpert och när jag hör ett tonläge som jag inte känner igen, blir jag ”vad är det där, vad är det där för nytt tonläge”. Just idag hör jag många konstiga tonlägen.” 

”Jag har en tendens, speciellt när jag var yngre och på fyllan, att berätta för människor hur de är. Exakt hur de är. Och sen vad de ska göra. Jag är en lite av en häxa. Och då var de lite ”utsökta vem fan är du?” och det har ju slagit lite åt helvete många gånger. Jag har gjort så mot killar framförallt. Berättar för dem hur de är. Det tas inte emot så väl. Mina kompisar har ju bett mig att du får inte göra såhär på folk, du får inte sitta och berätta.” 

 

Lyssna direkt här nedan eller där poddar finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..