Det här var min vecka!

ptfiasw-5
ptfiasw-6
ptfiasw
Veckans ordbajs: Nu är vi mitt i flytten vilket innebär att mitt fokus ligger enbart där. Kunde knappt fokusera på jobbet igår pga ville bara till lägenheten och börja måla. Är så glad och tacksam över att vi nu får vårt fjärde gemensamma hem!

Veckans prioritet: Komma i ordning i nya lägenheten. Vi fick tillträde i onsdags så fredag och helgen ägnas åt målning. Alla rum ska få en färg, är så trött på bara vitt som vi haft tidigare.

Veckans mest uppskattade inlägg: Det var nog det här om personlig utveckling!

Veckans rörelse: Ett pass Barre på Sthlm Barre med Hunkemöller, promenad hem från jobbet och här får flytt, målning osv. också vara med.

Veckans frukost: Gröt på havrekli, russin, banan, valnötter och havredryck. Och blåbär! Plus kaffe och ljummet citronvatten.

Veckans kulturella tips: Serien Wanderlust på Netflix. Ändå underhållande, även om jag inte är lika fast en bit in. Men sevärd!

Veckans vardagslyx: Att ha ett jobb som jag älskar. Det finns få saker som är så lyxiga som det med tanke på hur mycket tid jobbet slukar av livet.

Veckans skärmdump: 

ptfiasw-9
Overkligt att få sådana här meddelanden från er. Ni anar inte hur mycket energi det ger. Tack!

Veckans mående: Har förbättrats under veckan i och med att vi fått några positiva besked, tillträde till lägenheten som vi längtat efter så länge och framförallt att jag gått och lagt mig enligt min egen uppsatta läggtid vid ca 22-15 (okej mer 22.30 men ändå framsteg), legat på spikmattan och LÄST EN BOK för första gången på en evighet. Tack till mig själv!

Veckans jobbinsats: Spelade in podd i måndags, var i Malmö och köttade hela tisdagen, jobbade hemma på onsdags kvällen, event + kontorsjobb igår. En lugn start på jobbåret helt enkelt.

Veckans bästa stund: Varför har ingen sagt hur ljuvligt det är att hämta på förskolan? Lika jobbigt som det är att lämna, lika underbart är det att hämta den lilla solstrålen som är extra gosig efter en dag ifrån varandra. Älskar att hämta!

Veckans person: Kim som roddar och fixar och styr upp och gör grejer prick hela tiden. Vi hade inte kommit hälften så långt i den här flytten om det inte vore för honom.

  1. Fin vecka! Ser också på den serien. Annat serietips är you på Netflix!

  2. Linda skriver:

    Ingen har sagt hur ljuvligt det är för det är ljuvligt så kort period innan de oftast blir arga vid hämtning för man avbryter dem i leken 😂

  3. Lisa skriver:

    Så roligt upplägg på ett inlägg. Det får du gärna göra oftare! Lycka till med målningen i helgen, men glöm inte att andas också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..