I annonssamarbete med MIN EGEN VERKSAMHET

Min bokbebis kommer igen!

ptfia2-7
Herregud, jag har ju glömt att berätta att min andra bok Trappträning släpptes igen under jullovet! Den har fått nytt namn och heter ny ”Styrka och intervaller i trappa” och det är alltså en nyutgåva av Trappträning.

Blev så glad när en följare skickade en bild på DM på instagram då hon sett den på ICA Maxi där hon bodde. Det är så roligt att Bonnier Fakta vill släppa den här igen och ger den ännu en chans att få komma ut. Tack!!

Så om ni vill ha inspiration till hur ni kan träna på ett effektivt, oväntat och roligt sätt ute i vår så finns det övningar, program och inspiration i boken. 

ptfia2-13

Klicka HÄR för att komma direkt till boken som nu är till kampanjpris hos Adlibris!

 

  1. Linda skriver:

    Åh jag köpte den boken (fast Trappträning) för bara några veckor sen. När det inte är ishalt ute länge ser jag enormt mycket fram emot att köra pass ur den. Otroligt snygg och välgjord, jag blev riktigt imponerad!

    1. PT-Fia skriver:

      Tusen, tusen tack för värmande ord! Blir så himla glad att höra att du gillar den! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..