Den här sabla morgonen!

ptfi0-2
Jädrar i hela fy fasen så blä. Ungefär så var min känsla när jag kom ut på gatan och såg att tvärbanan körde förbi utan mig. Jahapp, grädden på moset på den här snurriga morgonen. Eftersom vi flyttade igår så har vi noll ordning på grejerna, vilket gör det svårt att hitta saker man behöver. Edith vaknade i gryningen och tyckte det var morgon eftersom det var ljust (det finns inte persienner än), hennes två trötta föräldrar höll inte med. Och det här med att inte ha förberett saker. Längtar så tills vi kommit mer i ordning så jag kan göra det där som är min högsta dröm nu: Att packa väskan på morgonen, ha en matlåda som står klar i kylen (inkl. mellanmål), ha lagt fram Ediths kläder och förberett frukosten så långt det går.

Men om man struntar i den trötta och något förvirrade känslan så är det helt underbart att ha fått flytta in i vårt nya hem! Kände enorm tacksamhet när jag lade mig igår. Att vi får bo här nu. Det känns något overkligt. Och så mycket yta helt plötsligt. Kim var lätt lyrisk igår när han hängde tvätt och kunde ställa in tvättställningen i klädkammaren istället för bredvid TVn och när tvätthögen kunde ligga kvar på bänken i badrummet istället för på köksbordet.

Och det faktum att vi kunde sitta på varsin toalett och morgonbajsa. Det är den djupaste av lyx.

Nu är jag på kontoret och ska riva av jobb och ett träningspass på lunchen innan jag tar mig hemåt och fortsätter försöka hitta möbler till vårt hem. Det är så mycket som vi ännu inte har. Har ni tips på t.ex. en fin TV-bänk, en liten bäddsoffa, en stor snygg soffa, fina mattor, rolig skrivbordslösning (tänker typ String eller liknande?) och sänggavel så får ni gärna tipsa oss. Blir lite hemmablind efter att ha stirrat på nätbutikerna för länge.

Nu ska jag jobba vidare. Titta in här i eftermiddag igen för då kommer ett inlägg med en vlogg från min träningsresa på segelbåten! Kram så länge!

LOADING..