Den här sabla morgonen!

ptfi0-2
Jädrar i hela fy fasen så blä. Ungefär så var min känsla när jag kom ut på gatan och såg att tvärbanan körde förbi utan mig. Jahapp, grädden på moset på den här snurriga morgonen. Eftersom vi flyttade igår så har vi noll ordning på grejerna, vilket gör det svårt att hitta saker man behöver. Edith vaknade i gryningen och tyckte det var morgon eftersom det var ljust (det finns inte persienner än), hennes två trötta föräldrar höll inte med. Och det här med att inte ha förberett saker. Längtar så tills vi kommit mer i ordning så jag kan göra det där som är min högsta dröm nu: Att packa väskan på morgonen, ha en matlåda som står klar i kylen (inkl. mellanmål), ha lagt fram Ediths kläder och förberett frukosten så långt det går.

Men om man struntar i den trötta och något förvirrade känslan så är det helt underbart att ha fått flytta in i vårt nya hem! Kände enorm tacksamhet när jag lade mig igår. Att vi får bo här nu. Det känns något overkligt. Och så mycket yta helt plötsligt. Kim var lätt lyrisk igår när han hängde tvätt och kunde ställa in tvättställningen i klädkammaren istället för bredvid TVn och när tvätthögen kunde ligga kvar på bänken i badrummet istället för på köksbordet.

Och det faktum att vi kunde sitta på varsin toalett och morgonbajsa. Det är den djupaste av lyx.

Nu är jag på kontoret och ska riva av jobb och ett träningspass på lunchen innan jag tar mig hemåt och fortsätter försöka hitta möbler till vårt hem. Det är så mycket som vi ännu inte har. Har ni tips på t.ex. en fin TV-bänk, en liten bäddsoffa, en stor snygg soffa, fina mattor, rolig skrivbordslösning (tänker typ String eller liknande?) och sänggavel så får ni gärna tipsa oss. Blir lite hemmablind efter att ha stirrat på nätbutikerna för länge.

Nu ska jag jobba vidare. Titta in här i eftermiddag igen för då kommer ett inlägg med en vlogg från min träningsresa på segelbåten! Kram så länge!

 1. Ida skriver:

  Det här är min dröm som tv-bänk/bokhylla i vardagsrummet i framtida hus! Tycker att hennes bokhylla blev så fin, beskrivning finns här: https://tessjohansen.com

  Och tänk att måla i samma färg som väggen 😍

 2. Karin skriver:

  Oh du måste ju ha såååånt grymt utbud av second hand i storstaun? Vi har möblerat nära på varje pinal second hand i vårt hus. Tips till dig att kolla där och spar lite på knappa resurser ❤

 3. Ellen skriver:

  Vi har en stringhylla som TV-bänk, då kan man också skaffa skåpluckor till och gömma boxar och sådant bakom 🙂

 4. Aida skriver:

  Säger bara MIO angående möbler, visst det kostar men bra kvalité!

 5. Ekho skriver:

  Åh sådana mornar kan vi alla ha ! Du ska se att det blir bättre snart när ni kommer i ordning <3

  Tips på olika möbler är att titta på diverse secondhand affärer, vet en som hittade en URsnygg taklampa för ett bra pris, plus miljövänligare!

  Ett annat tips är att titta på pinterest där det finns massor av inspiration <3

  1. PT-Fia skriver:

   Tack snälla! <3 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..