Podcasten Ofiltrerat: Hugo Rosas

ptfiss-2
ptfia
I veckans avsnitt möter jag entreprenören och influencern Hugo Rosas. Han berättar om baksidan av att vara en hårt arbetande entreprenör som startar eget – som när han stod i Årsta tidigt i ottan med 100 meter lastpallar av en dryck som smakade skit. Vi pratar om krisen han och hans fru Paula gick igenom som nyblivna föräldrar och han berättar om alla gånger de gjorde slut och hur de tog sig igenom det. Och mycket mer!

”Jag är uppvuxen helt utan pengar och har fått jobba mig till varenda krona jag har. Det är känsligt, det är det. Jag tror att det är något med bardomen, uppväxten som kommer fram när det där händer.” 

”Det var nog väldigt få som trodde att det skulle fungera. Jag hade oddsen emot mig så att säga. Men det var ju hemskt. Den heter Ofiltrerat den här podden va. Det var tufft, det var sjukt tufft att ställas inför en sån grej när man var så ung.” 

”Den polletten trillar ju inte ner när man är så ung. Tycker inte jag. Jag kommer ihåg att jag gick runt i lägenheten och sa pappa Hugo och tyckte att det lät bra. Men för mig trillade inte den poletten ner i alla fall. Alla människor blir ju mogna vid olika åldrar men nej, det kom till mig efter, jag vet inte riktigt men minst ett år. Då började jag såhär, jag är pappa, jag kan inte bara tänka på mig själv. Jag har en annan person som är viktigare än mig nu.” 

”Hade ingen aning om vad vi gav oss in i för bransch. Idag omsätter väl branschen tre miljarder och den är sjukt stor. De som är där har så mycket pengar så att man inte ens kan räkna det. Och där skulle vi in.” 

Ett avsnitt om företagande, att hantera hur livet plötsligt ändras och att våga tro. Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..