Ordbajs 103740

ptfiass
ptfiass-3
ptfiass-2
God kväll – eller god morgon för er! Bilderna är från i förrgår kväll men det ser prick likadant ut nu när jag skriver det här inlägget, men med gröt istället för fruktsallad i tallriken. Vi har kommit en bit i flyttkaoset men det går långsamt framåt eftersom man också behöver jobba och det är svårt att ta snabba beslut gällande möbler. Känner mig trött, glad, stel i kroppen och fruktansvärt sugen på att träna. Det som hindrar är att det lite känns som att något skräp ligger på lur i kroppen och är i ”tränar jag nu så kan det antingen försvinna eller sätta igång en dunderförkylning”. Därför avvaktar jag någon dag och försöker dämpa träningssuget med någon promenad och att packa upp flyttkartonger. Går halvbra minst sagt.

Tack snälla för responsen på det förra inlägget! Det värmer. Vi måste fortsätta prata om sådant här. Någon skrev om vikten att inte heller prata illa om sin egen kropp inför sina barn – fruktansvärt viktigt det med! Jag gillar inte att säga vad folk inte får göra, men jag tycker faktiskt att man inte får prata illa om sin egen kropp framför sina barn. Det påverkar mer än vi förstår och tror.

Men nog om det för nu. Ska hälla upp mer te, se säsongspremiären av Wahlgrens värld och beställa mat på nätet nu. Ni är ju så många som tipsar om hur fantastiskt det är så nu smäller det! Kram!

  1. Emelie skriver:

    Kommer du visa er ny Bostad :)?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..