Jag behöver er! Vad vill ni ha mer av 2019?

ptfiass-5
Hej kompisar! Vill passa på att använda det nya året som en anledning att be er berätta vad ni vill ha mer och mindre av i den här bloggen! Ni brukar alltid ge så bra input och jag hittar mängder med inspiration och uppslag i era tankar. Så om jag får låna er tid och tankar så är det guld värt! Varenda åsikt, ord, idé, tanke och hälsning ger mängder med energi att orka fortsätta och rent krasst komma på något att fortsätta skriva om för det är inte lätt alla dagar.

Ibland snöar jag in mig på att jag ”borde” ha fler bilder med systemkameran för att det ska vara ännu snyggare bilder, ibland älskar jag att bara fota med telefonen. Ibland får jag stora idéer om genomarbetade guider och inlägg som är långa och avancerade. Ofta gillar jag att skriva här och nu och berätta något från livet och vardagen. Älskar månadens bikt-inläggen som vi nog aldrig kommer att sluta med. 

ptfiass-7
Men nog om hur jag tänker och känner. Vad gillar du? Vad vill du se mer av? Mindre av? Något jag kan bli bättre på? Något jag redan gör och som uppskattas lite extra? Något ord jag alltid stavar fel på eller något som är krångligt rent tekniskt?

TACK gånger tusen för allt ni vill ge mig. Och tack från djupet av mitt hjärta för att ni låter mig jobba med det här! För ni vet väl hur viktiga ni som läser är? Utan er, ingen blogg, inget jobb för mig.

 1. Karin skriver:

  Älskar när du gör statements och tycker till om saker. Som inlägget i somras när du kommenterade sommarvärmen. Men du är alltid fantastisk och jag hoppas att du aldrig slutar göra det du gör. 😘😘😘

 2. Annie skriver:

  Du har en härlig blogg! Fortsätt gärna med blandningen du har, och som flera skriver – inte för mycket perfekta systemkamera bilder, är roligare med ”riktiga”. Gärna barnrelaterade och du kan ju t.ex ta bilder på det Edith ätit eller lekt med istället för henne själv så du ändå kan hålla henne lite anonym. Helt enkelt allmänna småbarnsföräldertips. Träningsövningar i vardagen när man har lite svårt att få till ett riktigt träningspass men ändå kan göra något på 5 Överblivna minuter. Ser fram emot läsning under året 😀

 3. A skriver:

  Lite mer enkla, snabba hemmaövningar eller träningsövningar att göra utomhus uppskattas!

  1. L skriver:

   +1 🙂

 4. Klara skriver:

  Älskar alla dina recept och mattips! Vad jag ätit sedan sist-inläggen, tips på trevliga ställen i Stockholm, recept på riktiga måltider, recept på snacks och mellanmål o.s.v. Det skulle jag gärna se ännu mer av. Men fortsätt gärna som du gör, tycker att det är en underbar blogg!

 5. Sandra skriver:

  Gillar starkt din blogg och har läst den många år! Gillar att läsa om personlig utveckling, att du så ärligt skriver om livet och mammarollen. Läser gärna mer om hur du bryter negativa tankar.
  Du är så grym! Stort tack för allt din blogg ger oss läsare

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..