I annonssamarbete med MIN EGEN VERKSAMHET OCH NAVIGARE MOMENTS

NU släpper vi 30 platser till höstens magiska tränings-& seglarresa!

ptfiaträningsresa-2
Processed with VSCO with e4 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

ptfia bloggers-11

 

ptfia bloggers-9
I våras berättade jag att jag tillsammans med Navigare Moments satt ihop en drömresa och att vi hoppades att folk ville åka så den kunde bli av. En dag senare var det fullbokat och vi hade väntelista. TACK för den responsen! I oktober seglade vi iväg och fick en vecka som bara kan beskrivas som drömmig – och jag använder inte ens det ordet.

Vad är det för resa? Det är en tränings- & seglarresa där vi bor på segelbåtar, seglar till olika öar i Greklands skärgård varje eller varannan dag och tränar ca 2 pass om dagen. Jag föreläser och håller i workshops, varje båt har en egen värdinna som skämmer bort oss med hemlagad mat och mellanmål flera gånger om dagen. Vi yogar, tar i, upptäcker nya saker om oss själva och andra, testar nya sätt att träna på och upptäcker naturen. Vi bor på havet, tränar i havet (och på land såklart) och badar i havet.

Sammanfattningsvis så bor vi på segelbåtar i en hel vecka och upplever träning, rörelse, mat och den grekiska ö-världen på ett annorlunda sätt. Vi kommer förhoppningsvis att komma hem fyllda med inspiration, värme och flera aha-upplevelser. Vi kommer att röra på oss i både soluppgångar och solnedgångar. Jag ser framför mig hur vi inleder någon morgon med meditation på däck, med solen på näsan och havets guppande som bakgrundsljud.

I höstas åkte någon med sin mamma, en annan med sin särbo och en tredje lämnade barn och man hemma för en vecka av väl värd egentid. En annan reste med en kompis som bor i en annan stad och någon reste med sin man. Och många kom själva och lämnade med nya vänner.

Såhär såg det ut i höstas ↓

Såhär skrev några av deltagarna på den anonyma enkät som vi skickade ut efter resan:

”Tack för en fantastisk vecka, det blir ett minne för livet. Fia och Elin är så fina människor och kompletterar varandra bra. Jag har verkligen känt mig sedd och viktig!”

”Bomull för själen!”

”Magiskt och perfekt tid att åka då det är kallt och ruggigt hemma i Sverige. Kombination båt och träning har så många fördelar. Det blir en resa i resan att få segla. Man lär känna varandra på ett helt annat sätt när man bor så tätt.”

”Fia och Sol-Elin – så underbara människor!!! Helt fantastiska killar och tjejer som var skippers och värdinnor, de var helt enkelt underbara. I det stora hela var hela resan över förväntan!!! I stort en helt fantastisk resa!!!!”

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥!!

ptfiaätit sedan sist-12
ptfiaseglarresa-15
ptfiaseglarresa-19

Det här får du:

Skärmavbild 2019-01-17 kl. 13.50.33
Skärmavbild 2019-01-17 kl. 13.50.52

Vill du följa med? Fyll i en intressanmälan HÄR
(Obs! Vi har bara 30 platser så först till kvarn!)

 

 1. Hej, får man veta om man kommit med/mer info omresans detaljer och betalningar, osv innan mars? Är intresseanmälan bindande? 🙂

  //Viktoria

 2. Jessica skriver:

  Jag undrar precis samma sak som Jessica och Em..

 3. Em skriver:

  Undrar samma som Jessica ovan, hur tänker du om klimatavtrycket som denna resa kommer ge?

 4. Jessica skriver:

  Men nej… inte en träningsresa till, som kräver flyg 🙁 How about segla på västkusten? Blekinge skärgård? Stockholm? Vad tänker du om det klimatavtryck du med inlägget och resan bidrar till?

 5. Emma skriver:

  Hur kommer det sig att priset är höjt med två tusen jämfört med förra året? Vad jag kan se ingår det inte mer än vad det gjorde då?
  Trist. Tycker priset är lite högt nu, men förstår såklart att ni är många som vill tjäna på det!

  1. PT-Fia skriver:

   Det beror faktiskt främst på priserna för flygbiljetterna, även priserna för båtarna och hamnavgifter är högre i år än sist. Såklart synd men har gjort vårt allra bästa för att försöka sätta ihop allt på bästa vis! 🙂

   1. Emma skriver:

    Jag förstår. Men samma resa förra året så ingick alla middagar nu endast två? Är det också på grund av dyrare hamnavgifter?

    1. PT-Fia skriver:

     Nej, det är för att det blev orimligt hög arbetsbelastning för värdinnorna att förutom att förbereda frukost kvällen innan, göra frukost, laga lunch, laga alla middagar, handla och diska plus mellanmål. Det är väldigt viktigt för mig att alla inkl. personalen har en bra arbetsmiljö och även om det blir intensivt under veckan för oss som jobbar så ska alla få en chans att pausa ibland, vilket inte gick när alla middagar ingick. Så vi löste det genom att plocka bort några middagar och tillmötesgick även önskemålet från deltagarna som åkte förra året om fler middagar på restaurang.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..