Hej och några tankar om min träning!

ptfiaso-2
ptfiaso
Hej måndag! Har verkligen kopplat loss mig från telefonen i helgen och vart ledig. Har knappt vart inne på sociala medier (med några få undantag) och haft fullt upp med att fixa grejer hemma, leta möbler och hänga med Kim och Edith. Och igår sov Edith till 08.30 vilket betyder att vi också fick sovmorgon! Min projektledare Elin säger ibland att jag försvinner på helgerna och att ”ingen vet vad du gör” vilket inte är självklart med tanke på mitt jobb, men gillar verkligen att försvinna och få vara själv utan att uppdatera allt jag gör på helgen. Det fyller på ny energi som behövs till veckorna. Hur ser era rutiner ut, hänger ni lika mycket på t.ex. instagram och bloggar på helgerna som på vardagarna?

Tusen tack för både responsen på träningsresan och förra inlägget! All input uppskattas enormt!

Den här veckan är relativt fullbokad så min utmaning blir att få till aktivitet och träning. Ska testa att cykla till jobbet idag, hoppas att slippa halka runt. Har insett att jag saknar ”min” träning just nu. Vill hitta en rutin som är återkommande varje vecka och är min grej i träningen. Vardagsmotionen sitter men de senaste åren har jag antingen tränat rehab för utmattning, armbågsskada eller graviditet eller tränat med PT en gång i veckan, sprungit, styrketränat eller yogat. Lite allt möjligt hela tiden.

Har nu ett behov av att rama in det lite mer och planera veckornas träning på söndagarna så jag vet hur kommande vecka ser ut. Och helst hitta en träningsform som jag fokuserar på en stund framöver.

Har inte ens tagit några roliga bilder den här helgen, bara de två ovan plus 34 bilder på olika möbler/inredningar/infolappar på möbler. Ha en fin måndag!

 1. Nio av tio gånger så gör jag som du och checkar ut på kvällar och helger. Märker att jag mår mycket bättre och presterar mycket bättre när jag får den pausen som det innebär 😀

 2. UF skriver:

  Känn ingen press att uppdatera bloggen eller fylla helgen med ”innehåll” för att kunns blogga om det. Helgen är till för att vila på, ditt barn, din man och du själv kräver vila och närvaro. Återhämtning….. Så viktigt!

 3. Vi, jag och min man, lever ett annorlunda liv än när vi bodde i Sverige. Men vi känner ändå att vi vill ha en dag då inget händer, att vi får försvinna liksom. Vi försöker också göra som du beskriver att ta söndagkvällen för att planera veckan. Skönt med rutiner när dem blir innötta. Drev lite om detta på min blogg igår (hjortis.se).
  Tack för att du är så ärlig och personlig här på din blogg!
  Kram Annika, Negombo, Sri Lanka

 4. Lykke skriver:

  Har du bytt barnvagn eller är det bara ljuset kanske som gör att den ser annorlunda ut? 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..