Månadens bikt: Januari

ptfiwk
Jag är så trött ikväll att månadens bikt passar perfekt! Ska bara lägga min något överkokta skalle på Kims bröst och titta på en serie nu. Varsågod, ordet är ditt!

Upplägget: Att få skriva av sig och faktiskt försöka formulera det där som känns tungt är för mig en självklar del i att må bra. Det blir lätt ett inre kaos när tankar trasslar omkring i skallen utan sammanhang.

Jag skriver ofta ner mina tankar och känslor här inför er, men det bästa som finns är när ni tar ordet och delar med er av det som pågår hos er.

Se det här inlägget som en chans att skriva av er – att dumpa det som känns jobbigt, glatt, svårt eller förvirrande. Detta är helt enkelt ett tillfälle att få tömma sig.

Självklart går det bra att vara anonym. Och självklart får ni dela med er av sådant som glädjer er, lyfter er och inspirerar er precis lika mycket som det motsatta. Detta är ert forum.

Genom att berätta något som ni går igenom eller upplever just nu hjälper ni garanterat någon annan. Läs gärna igenom andras kommentarer och svara om ni känner att ni har något ni kan bidra med eller tipsa om.

 1. Camilla skriver:

  Ta gärna bort inlägget och svara inte på det! Vill inte ha svar längre 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Såklart, borttaget nu! <3

 2. Camilla skriver:

  Hej igen Fia!

  Du får gärna svara på mitt inlägg (via mail) men ta bort det sen. Vill inte att andra ska se. Ångrade mig.

 3. V skriver:

  Är gravid i vecka 34 med andra barnet. Älskar inte att vara gravid då jag har ett förflutet av viktnedgång. Precis blivit sjukskriven för att förhindra havandeskapsförgiftning. Att vara hemma själv på dagarna när man lämnat snart 2årige tjejen på dagis är jobbigt. Mycket tankar som snurrar, ingen att prata med och antar att alla tankar kommer när man inget gör också.
  Vill bara att de ska vara över och att allt ska gå bra så man kan börja röra på sig igen. Är redan överviktig men älskar att röra på mig så att inte kunna göra de nu är jobbigt. Maten hör liksom ihop med rörelse, sköter ja rörelse blir jag motiverad till att äta bättre. Nu vill ja helst bara ligga i soffan och äta gott (även om ja inte gör de varje dag så är känslan sån).
  Undrar om man kommer älska sig själv igen och om man kommer få ha vanligt varierat sex igen.. mycket tankar, de blir säkert bra men skönt att få skriva av sig.

  Ta hand om er!

 4. L skriver:

  Efter 5 år som frisk har jag halkat tillbaka i min ätstörning. =äta/kräkas osv.

  Vet inte hur jag ska ta mig ur det
  Eller om jag ens vill (😯) jag vill ju ner några kilon till bara.
  Och fattar själv hur sjukt det är
  När jag ser det på pränt.

  I morgon ska jag försöka ta mig igenom en dag utan att kräkas.
  Wish me luck ❤️

  1. A skriver:

   Du klarar det! Du är stark❤️

 5. Anneli skriver:

  Äntligen kommer ljuset tillbaka, sakta sakta börjar jag själv tina fram. Njuter av att dagarna blir några minuter längre varje dag och att jag inte behöver sova lika länge för att orka med. Glädjen när energi till mer, än att bara arbeta, infinner sig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..