Dagen försvann! Här är jag!

ptfianynäs-2
ptfianynäs-3
ptfianynäs-4
ptfianynäs-6
Hej! Vilken dag det blev! Har precis landat i min säng på hotellrummet på Nynäs Havsbad där jag och min projektledare är på kick off och konferens till imorgon. Vår plan att jobba noggrant efter vår agenda kastades om när något annat kom in och krävde vårt fokus och arbetstid. Plötsligt var klockan fyra och jag låg på bänken för att få pausa med en ansiktsbehandling.

Efter behandlingen facetajmade jag med Edith innan jag äntligen kunde rasta mig själv på gymmet. Herregud så belönande det var! Har varit ovanligt stillasittande sedan jul pga snö så kan inte cykla till och från jobbet och att flytten (och handla/hitta möbler och inredning) tagit all tid och fokus. Att få springa ur mig en kortis på löpbandet och sedan kötta benböj med stång var en befrielse.

Har så många blogginlägg som jag ska skriva. Som det faktum att jag typ nu förstått att jag har en hjärnskada efter utbrändheten och hur den påverkar mig varje jädra dag. Och hur jag och Kim ska ta tillbaka vår relation efter att ha fått barn och lite annat.

Ska passa på att sova åtta ostörda timmar nu när inte Ediths lilla häl ligger på mitt struphuvud. Även om jag saknar henne jättemycket så är det också jätteskönt att få en natt ensam. Hon ska ju börja sova i egen säng så snart vi bott in oss, det blir spännande och antagligen inte helt lätt. Nej, nu måste jag sluta skriva och läsa istället. Vi hörs imorgon!

 1. Emelie skriver:

  Bor i Cykelsala (aka Uppsala) och här cyklar vi dag ut och dag in. I snö, blåst, regn, alla väder som kan tänkas. Jag har inte dubbdäck på min cykel (pga för snål) men det fungerar superbra ändå, man får ta det lite lugnt bara i svängar osv, där det är uppenbart halt/moddigt/isigt. Cyklat i 3,5 år och hela vintern är det fullt av cyklister ute i hela Uppsala, i princip ”alla” cyklar här året om! You can do it!!! 🙂

 2. I skriver:

  Hei! Ser at det har kommet en kommentar ang. at du spiser mye osv. tidligere. Men det jeg ser ut fra bildene og stories-ene dine, og som er så trivelig, er at det ser ut som du nyter all mat du spiser skikkelig! Du lager til mackor og måltider som ser veldig fine ut, også utstråler du en matglede og nytelse når du spiser som jeg synes er kjempefint å se:) særlig i en tid hvor mat ofte forbindes med dårlig samvittighet, at alt skal være sunt osv. Kjempefint at du fremmer matgleden! Nå gleder jeg meg til lunsj:)

 3. Linda skriver:

  Tips! Skaffa dubbdäck till cykeln. Jag bor i Norrland och här är det helt normalt. Men har förstått att få har det i storstäderna, fattar inte varför. Det fungerar hur bra som helst, utom under dagarna då det är ishalka, tänk genomskinlig is, då är det riskabelt. Men på snö och snöhalka är det fantastiskt. Man kommer ut även under vintern!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..