Min projektledare Elin berättar allt om mig!

ptfiaseglarresa-21
En läsare önskade att min projektledare Elin skulle svara på frågor om mig. Och eftersom det skulle kännas märkligt att skriva frågorna själv så får ni ställa dem på insta stories. Elin är snabbjobbad så första svaren kommer redan nu! Har ni fler frågor till henne – ställ dem här i kommentarsfältet så gör vi fler inlägg. Blev för övrigt så glad och varm över att läsa det här! Och ja, vissa grejer man håller på med alltså …

Vad blir Fia sur över?

Förutom det uppenbara som orättvisor i världen och när barn far illa osv osv är teknik som ”jobbar emot henne” (hennes egna ord) något hon kan bli sur på. Hon är ofta fullt övertygad om att ”något hänt” med hennes telefon, kamera, dator etc. Kameran har ofta ”fått sig en smäll” och är inte lika bra längre som den en gång var (ja, jag har absolut blivit skickad till en butik med just de orden, ”jag är här för att min chef tycker att hennes kamera inte fungerar så bra, hon tror den har fått sig en smäll” visade sig vara att inställningarna inte var helt riktigt satta och det hela var ordnat på ca 3 sekunder). Hon brukar beskriva sig själv som ”ett tekniskt ollon” men jag skulle kanske säga att hon är mer av ”ett-ointresserat-av-teknik-så-orkar-inte-riktigt-läsa-på-men-använder-på-mitt-sätt-så-länge-det-fungerar-ollon”.

Vad är Fias absolut sämsta och bästa egenskap? 

Bästa – extremt omtänksam, ser och tar på riktigt in alla människor hon möter.

Sämsta – skulle kunna säga att hon ofta glömmer saker men ser inte alls det som ett problem. En grej som kanske inte direkt är en egenskap men något hon lever efter är att hon måste ”känna” för saker för att kunna göra det. ”Få feeling” för ett visst blogginlägg eller en rubrik hon pratat om att hon vill skriva om. När jag började jobba med Fia låg det ca 700000 utkast på bloggen som inväntade ”rätt feeling” från Fia. Nu ligger det ett 50-tal där som även dessa inväntar dagen för ”rätt feeling”. Och det är verkligen så, helt plötsligt rasslar det till så har feelingen infunnit sig och inlägget är skrivet. Det kan dock för en person som gillar ordning och helst av allt vill checka av allt på att-göra-listan direkt och nollställa utkasten vara lite… hmmm… nytänkande.

Hur är det att jobba med Sofia?

Jätte, jätte, jätteroligt! Det är absolut det bästa jobb och den bästa chef jag någonsin haft. Det är extremt mycket eget ansvar i och med att Fia snappat upp att det är så jag jobbar bäst. Det är väldigt omväxlande och det viktigaste i mitt jobb skulle jag säga är flexibilitet. Dagarna och timmarna kan ändras snabbt och det gäller att man gillar det.

Vad är det roligaste att jobba med Fia?

Att hon är så satans rolig. Jag visste inte det innan vi träffades. Trodde inte riktigt att hon hade den humorn som hon visade sig ha. Hon är lite mer rivig än vad jag kan tycka uppfattas utåt. Obs – ej rivig som river runt på stan om nätterna osv men lite mer rivig i sin humor. Hon gillar exempelvis ”fräckisar”. Hon blir även orimligt nöjd över sin egen ”insats” när hon får till ett skämt eller en fräckis på ett sätt eller tillfälle där hon tycker att det passar in extra bra.

Är Fia så glad som hon verkar?

100% ja! Skulle nog säga ännu gladare än vad man uppfattar genom hennes kanaler.

Vad visste du om Fia innan du sökte jobbet? Vad hade du för ”fördomar” om henne och vad har stämt/inte stämt? 

Visste inte extremt mycket innan. Hade läst hennes blogg ett par gånger, visste att hon var från Dalarna (precis som jag), tyckte om frukost och snappat upp att hon verkade vettig. Tyckte att hon pratade sunt kring mat, träning och livet i stort (vilket hon också lever efter i sitt liv, så det stämde). Visste att hon mått väldigt dåligt under en längre period (kände inte till exakt diagnos) och att hon pratat öppet om det under tiden och efter. Vet inte om jag ska kalla det fördom men trodde nog att jag skulle mötas av någon som var lite mer skör även utåt i sin personlighet. Jag trodde nog att det skulle märkas mer utåt när hon mådde dåligt. Jag minns inte exakt men tror inte att jag trodde att hon skulle vara så rolig som hon faktiskt är. Inte att hon skulle vara torr (hehe) men lite mer allvarlig på daglig basis.

 1. Åh vilket härligt inlägg! Man blev på något vis väldigt glad av att läsa det! 🙂 Fina ni verkar båda två!

 2. Gabbi skriver:

  Så kul inlägg! Och Elin verkar så skön! 😃

  1. PT-Fia skriver:

   Åh roligt att du uppskattar! 😃😃

 3. Therese skriver:

  Tack Elin och Fia för att ni bjuder så fint på er själva 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Roligt att höra att du gillar! <3

 4. Camilla skriver:

  Så kul inlägg! Uppskattar verkligen de ärliga svaren.

  1. PT-Fia skriver:

   Hurra vad roligt att du gillar upplägget! <3

 5. Johanna skriver:

  Vilket fantastiskt inlägg 🙂 roligt att läsa

  1. PT-Fia skriver:

   Blir så glad att höra! Får be henne göra det någon mer gång framöver 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..