I annonssamarbete med LG

Det är 2019, klart du kan styra tvätten via telefonen!

/ Annonssamarbete med LG /

ptfialg-26
ptfialg
Hurra! Nu ska vi prata tvätt!
Jag tänker att jag vill bli bättre på att unna mig vettiga saker som gör skillnad för vardagen. En modern tvättmaskin och torktumlare är en sådan grej. Tvätt är ju en stor del av livet men det är lätt att harva på med den där gamla maskinen som tvättar sönder kläderna, slukar energi och aldrig blir klar. Någon som har en sådan hemma just nu? Vi med, tills vi fick prova LG´s tvättmaskin (F14AW0S) och torktumlaren LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W).

Varför är de så himla speciella då? Till att börja med så kan du såklart (vi är visst i 2019 nu) koppla upp dina maskiner till telefonen via appen SmartThinQ och få koll på energiförbrukning och styra tvätten vart du än är.

Sedan har torktumlaren tre funktioner som är värda att lyfta lite extra (fakta från LG):

» Energi- eller tidsbesparing: Välj mellan energi- eller tidsläge för att optimera energiförbrukningen eller torktiden. 22% energibesparingar med Energy Mode eller 28% tidsbesparing med Time Mode. Du spar både tid och pengar, samtidigt som torktumlaren med sin låga energiförbrukning är snällare mot miljön.

» Allergi: Allergiprogrammet eliminerar upp till 99,9 procent av allergener, såsom damm och kvalster som kan orsaka allergi- eller andningsbesvär. Förbättra din hemmamiljö genom att skapa en allergenfri miljö. Perfekt för sängkläder, filtar och barnkläder.

» Skonsam klädvård: med DUAL Inverter Heat Pump torkas dina kläder med låg temperatur, slätar ut skrynklor och reducerar krympning. Bra för dig som verkligen värnar om din garderob och för dig med ömtåliga textilier. Förläng livslängden på dina kläder helt enkelt!

ptfialg-17

Hos oss är det Kim som tvättar överlägset mest.
Jag är sådär att jag tycker att man tvättar med försiktighet och ärligt talat så hinner jag inte med ibland för att han är så effektiv med tvättandet. Det kan vara så att jag någon gång anklagat honom för att vara besatt av att tvätta. Tvättmaskinen är också Ediths roligaste leksak (att pilla på knapparna är roligast), tyvärr har hon på något magiskt sätt lärt sig att starta maskinen. *svettig emoji*

När jag ändå är inne på tvättmaskinen så vill jag nämna mina favoritfunktioner på just den:

Man kan pausa en tvätt! Vet inte hur många gånger jag startat en maskin och sedan hittat något plagg som jag såklart glömt att lägga i. Någon har tänkt till hos LG, den här funktionen är guld!

Den är betydligt tystare än många andra, vilket man uppskattar av uppenbar anledning, båda maskinerna har ett speciellt program för träningskläder (!) och avslutningsvis så har den programmet TurboWash. Med den tar en tvätt bara 59 minuter med 15 procent lägre energiförbrukning och 40 procent lägre vattenförbrukning jämfört med ett standardprogram. 

ptfialg-36
Och nu står maskinerna så fint i vårt nya badrum i och med att vi flyttade förra veckan. Vi har alltså en BÄNK i badrummet nu!! Det har varit lite av en dröm att få ha en bänk. Bara att slippa lägga tvätthögen på köksbordet som vi gjorde i förra lägenheten är helt ljuvligt!  
ptfialg
ptfialg-12
Det var det. Kul att prata tvätt med er! Eftersom ni lyssnade så tålmodigt så vill jag ge er en rabattkod som ger 20% på produkterna. Så om du ändå behöver byta maskiner så har du chansen att få ett förmånligare pris!

Uppge koden: LGPEAK2018

Koden är giltig till 2019-02-17 och ger 20% rabatt. 
Gäller för Tvättmaskin (F14AW0S) och Torktumlare (RC90U2AV2W).

Vill du veta mer? 

Länk till tvättmaskinen hos Elgiganten! / Länk till tvättmaskinen direkt hos LG!

Länk till torktumlaren hos Elgiganten! / Länk till torktumlaren direkt hos LG!

 1. Anton skriver:

  Åh det verkar så fräscht.

  1. PT-Fia skriver:

   Roligt att du gillar! 🙂

 2. Lisa J skriver:

  Jättebra samarbete, intressant att läsa!
  😃

  1. PT-Fia skriver:

   Blir så glad att höra att du gillar! 😃

 3. E skriver:

  Bra och vettigt samarbete ändå! heja dig!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack! Blir så glad att höra att du uppskattar!

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen! Roligt att du gillar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..