Jag är ambassadör för Vägra Väggen!

ptfiada-2
ptfiada-12
Sedan jag fick min diagnos utmattningsdepression för snart 8 år sedan och började berätta öppet om det så kommer det dagligen mail och kommentarer med frågor och hopplöshet från er som följer mig. Försöker svara på allt och hänvisa till ställen som är vettiga och ibland bara ge stöd. Och nu finns det äntligen, äntligen en riktig samlingsplats för alla oss som är drabbade, har varit drabbade eller har en närstående som drabbats av utmattning eller stressrelaterad ohälsa. Allt tack vare Maria Ergül som bara kan beskrivas som en eldsjäl. Hon kontaktade mig precis i starten av sitt arbete med frågan om jag kunde tänka mig att bli ambassadör, vilket jag såklart tackade ja till direkt.

Nu är det dags att dela det här med er och be om er uppmärksamhet. Såhär beskriver de själva Vägra väggen:

”Vägra väggen är en ideel förening utan vinstintresse. Vi vänder oss till alla människor oavsett bakgrund, kön, härkomst eller läggning. Vi arbetar för att motverka stressrelaterad ohälsa. För att nå dit arbetar vi förebyggande med information- och kunskapsspridning. Vi driver opinion för att åstadkomma förändring på samhällsnivå. vi utbildar arbetsgivare, skolor och föreningar i förebyggande hälsoarbete. Samt anordnar rehabiliteringsläger för att hjälpa drabbade vidare från sjukdom”.

Jag kommer att skriva mer om det här och vad man kan bidra med, men vill börja med att be er gå in på hemsidan och läsa det som ser intressant ut. Det finns mängder med viktig information, statistik och forskning. Värt att tillägga att allt mitt arbete för dem är ideelt.

En sista grej: Vill man bidra direkt och samtidigt sprida ordet kan man köpa mössan jag har på mig på bilderna. De finns här! 

Gå vidare till Vägra väggen här!

  1. E skriver:

    Men så jäkla bra initiativ!!! Heja Maria, och heja dig som väljer att vara ambassadör! Så viktig grej! <3

  2. Sara skriver:

    Så jäkla bra!!!❤️ För mig tog det tre år innan jag fick professionell hjälp med min utbrändhet, alltså inte vara påtryckningar om antidep och erbjudande om 5 kuratorssamtal utan riktig rehabilitering med kunniga människor. Det vände mitt liv totalt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..