Får man skolka nu?

/Inlägget innehåller en annonslänk /

ptfiasd
Gäsp! Sade precis till Elin att jag vill skolka från jobbet nu! Har noll energi att lägga på jobb, är klar för den här veckan. Vill bara gå och köpa en blomma som jag inte kan sluta tänka på, hämta Edith från förskolan och ta helg. Den här veckan har varit tuff. Både för att den innehöll något svinroligt som jag gav allt jag hade i tisdags och för att det har varit några ”surkusar”, som Elin så fint kallar det, på jobbet. Saker som behövt betats av, göras om och som tagit mycket kraft. Gäspade igen. Får man ge sig själv ledigt bara sådär?

Ser fram emot att komma hem (med någon sorts kompensation för att jag hade glömt att Kim fyller år idag – dålig fru!) och inte öppna datorn alls.

Ja ni märker, det kommer inte mycket vettigt ur mig. Kanske lika bra att stänga ner butiken och avrunda den här dagen lite tidigare. Ska bara skicka hem Elin också! Hur har er vecka varit? Hur mår ni? ♥

/ Annonslänk: Du hittar tröjan här!

 1. Maria skriver:

  Min kille har sagt att han inte vill träffas mer. Jag ör förtvivlad och kan inte sova på natten, vet inte hur det kommer bli framöver, om han kan ändra sig, eller om det är kört. Just nu är livet tortyr, och som vanligt är mamma den enda jag kan prata med och säga som det är och på henne häller jag ur all min skit, att jag hatar livet inte vill leva att hon är oansvarig som fött mig osv. Jag har svår depression och allmän psykisk ohälsa och min mamm gör alllt hon nånsin kan för att hjälpa mig. Hon betalar, hon ringer flera gånger varje dag för jag vill ha hjälp att komma ur sängen, hon hälsar på, lagar mat och ger mig, bjuder mig på mat ute, betalar och köper saker. Hon älskar mig över allt annat och ger sitt liv för mig. Och jag är väldigt elak mot henne. Det mår jag så dåligt av. Jag är urusel på att ta emot hjälp och ha det bra. Jag hatar mig själv och plågar mig själv. Så himla kärlekslöst och meningslöst.
  Hoppas nu på att min fd kille kommer tillbaka till mig. Annars vet jag att det blir djävulskt jobbigt. Kommer inte klara det.
  Jag behöver mamma och min fd kille.
  Hoppas på det bästa.
  Kram!

  1. Malene skriver:

   Så heldig at du har en mamma som er så glad i deg. Vær takknemlig for det! Livet er ikke alltid lett, men mange har ingen å støtte seg til. Du trenger å bli glad i deg selv først før du går inn i et forhold på nytt tenker jeg. Det at det ble slutt er din gyldne anledning til å jobbe med deg selv/ få en ny begynnelse med en trygg og stabil selvfølelse i bunn.

   1. Maria skriver:

    TACK Marlene för du bryr dig!
    Ja du kanske har rätt att jag ska jobba med självkänsla, men sånt är inte lätt tycker jag. Jag tröttnar lätt på mig själv.
    Nu har jag kontakt med min kille igen.
    Men jag vänder på dygnet och tar inte hand om mig.
    Kram

 2. Sara skriver:

  Vad blev det för blomma? ☺️

 3. Petra skriver:

  Hej! Jag hoppas verkligen att du tog helg tidigt idag, måste väl vara en av fördelarna med att jobba som egenföretagare tänker jag 😉 Ibland sliter ni ju häcken av er, att ta tidig helg någon gång då och då måste ju vara en del av belöningen 😊

  Vad komiskt att Kim fyller år idag, min man fyller också år idag och jag fyller år 6 april, samma dag som du! 😄

  Önskar dig och din familj en härlig helg! Tycker din blogg är fantastisk (enda bloggen jag verkligen följer – och som år efter år är givande och ger energi!) Så tack för det!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack för värmande ord, blir så glad att höra att du gillar och vill fortsätta läsa! <3 Hälsa och gratta din man på dagen! 🙂

 4. M skriver:

  Har fått positivt på gravtest – och fått missfall. Och känner mig totalt dränerad som människa, och enormt ledsen.

  1. PT-Fia skriver:

   Åh. Finns inga ord som kan trösta men vill ändå skicka all styrka och omtanke till dig! Kramar!!

   1. M skriver:

    Tusen tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..