Ordbajs 104503

lfia¨k
God kväll! Har precis landat i hotellsängen efter en lång arbetsdag. Hade ett möte som blev klart närmare 20 och har bara ätit en torr chévre chaud, duschat och promenerat tillbaka. Imorgon är sista arbetsdagen innan jag rör mig hem till familjen. Kommer tillbaka till Malmö redan nästa vecka igen.

Om jag ska försöka sätta ord på hur jag känner mig nu så är jag full av energi för att jobbet jag får göra är så förbannat roligt, utmanande, kreativt, intressant och utvecklande. Är samtidigt trött i huvudet på grund av samma anledningar. Längtar efter att få röra på mig då jag prioriterat sömn och jobb den här veckan. Har sovit minst åtta timmar per natt (det känns som det enda vettiga att prioritera när jag har möjlighet att sova barnfritt) och sovit istället för att promenera eller träna på morgonen innan jobbet dragit igång.

Längtar efter Edith så det gör ont! Längtar så efter att kliva in genom dörren och få gosa ner mig i hennes mjuka nacke. Hon har fått börja sova i vår säng nu igen, som ni skrev så verkar hon behöva extra närhet nu, och jag ser fram emot att ligga nära hennes lilla kropp hela natten. När ni läser det här är det morgon och en ny dag har klivit in i våra liv! Hoppas att den är snäll. Puss! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..