Berättelser från mitt liv #1

ptfiaseglarresa-10
Jag ligger i en gigantisk dubbelsäng i min killes bästa väns rosa villa. Förlåt – expojkvän nu tydligen eftersom han precis dumpade mig. Gjorde slut. När han tillslut sade det så rämnade allt. Det totala mörker som jag på något sjukt sätt lyckats hålla strängt inom mig hetsar nu fram, det ska ut. Jag bryter ihop fullständigt. Minns inte om jag skrek av ångest och panik men det är möjligt, åtminstone så gjorde jag det inombords. Allting gör så fruktansvärt ont. Inte så mycket för att han som jag var ihop med och är kär i övergav och ville avsluta, utan för att allt det inom mig som är svart nu ska ta sin plats. Jag känner det, det finns ingen återvändo här. Jag som precis landat hemma i Sverige igen efter det tragiska året i USA. Året som skulle bli något att vara stolt över men som blev något att gömma och glömma. Jag minns inte hur länge jag låg i den där dubbelsängen, oförmögen att resa mig upp och gå hem. Tillslut fick han be mig gå. Jag kunde inte. Han och det faktum att vi var ihop var ju det som höll mig uppe. Det som gjorde att jag kunde fortsätta ljuga för mig själv och alla andra och säga att allt var bra. Bra för att jag var hemma igen. I själva verket så var ingenting bra. Jag visste det men ändå inte. Försökte bara överleva vilket visserligen inte var svårt eftersom jag övat ett helt år.

 1. Sofie skriver:

  Inlägg som detta är det som enligt mig gör din blogg så viktig <3 Tack!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för värmande ord <3 <3

 2. Lina skriver:

  Ja! Underbart format! Skriver själv dagbok, älskar att både skriva och läsa det formatet. Det blir ocensurerat, rått, kanske inte speciellt peppiga och upplyftande berättelser. Men ärliga! Och stundvis riktigt mörka. Dela gärna med dig av fler, om du vill, det är välkommet. Det är fint på nåt sätt.

 3. Gina skriver:

  Tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..