Månadens bikt: Februari!

ptfias11a-2
ptfias11a
Hej söndag! Jag och Edith har bara mellanlandat hemma för att jag var så kaffesugen och för snål för att köpa en ute (det går så mycket pengar ändå iom flytt så till och med en finkaffe ute känns onödig just nu). Vi ska promenera in till söder och möta syrran om en stund. Har laddat batterierna med mycket familj i helgen. Min mormor och morfar hälsade på i fredags och strax efter kom Kims syster och barn. Det har varit Mello, lekpark, häng och vila. Ljuvligt! Men nog om mig, nu lämnar jag ordet till er! Det är äntligen dags för månadens bikt. Varsågoda!

Upplägget: Att få skriva av sig och faktiskt försöka formulera det där som känns tungt är för mig en självklar del i att må bra. Det blir lätt ett inre kaos när tankar trasslar omkring i skallen utan sammanhang.

Jag skriver ofta ner mina tankar och känslor här inför er, men det bästa som finns är när ni tar ordet och delar med er av det som pågår hos er.

Se det här inlägget som en chans att skriva av er – att dumpa det som känns jobbigt, glatt, svårt eller förvirrande. Detta är helt enkelt ett tillfälle att få tömma sig.

Självklart går det bra att vara anonym. Och självklart får ni dela med er av sådant som glädjer er, lyfter er och inspirerar er precis lika mycket som det motsatta. Detta är ert forum.

Genom att berätta något som ni går igenom eller upplever just nu hjälper ni garanterat någon annan. Läs gärna igenom andras kommentarer och svara om ni känner att ni har något ni kan bidra med eller tipsa om.

 1. L skriver:

  Bikt

  Tycker det är jävligt utmanande att vara mammaledig, älskar såklart kidsen men längtar efter det är dags för förskola och lite frihet för mig. Dåligt samvete att jag känner så?

  Nr 2 jävligt utmanande med mammapenning, går inte ihop. Lånat pengar som inte min man vet om. Tänker att det löser sig när jag börjar jobba igen. Hoppas verkligen det.

  Så ensam med mycket tankar.

 2. E skriver:

  Jag kan ha träffat den som jag vill leva resten av livet med. Liksom bara sådär. Vi har träffats i en vecka (men känt varandra i några månader) och jag kan med säkerhet säga att jag aldrig någonsin känt såhär innan för en partner. Jag är livrädd att misslyckas, men samtidigt så makalöst säkert på att det kommer bli vi. Att jag vill kämpa för det här. Oavsett vad som händer i framtiden är jag oerhört tacksam för att jag får ha de här känslorna. Tack för ett fantastiskt forum!

 3. Nina skriver:

  En annan sak som jag funderat över är:jag mår bäst av att äta mellanmål och gärna något kvällsmål. Mellan frukost och lunch och middag. När jag har semester är på resa faller ofta min struktur då man dels äter mat senare och på andra tider. Vad är dina bästa tips till mellis på resande fot? Att köpa smoothie för typ 60 spänn varje dag känns inte hållbart och då struntar tar jag i det och i värsta fall sitter jag och suger i mig en sunkig kitkat/mars i ren desperation och hunger!

  Har du några tips? Kram

 4. Anita skriver:

  Jag är så sjukt nöjd med livet just nu.
  Ett långt förhållande tog slut i höstas och jag var helt redo för att leva ensam ett tag. Har nu insett att jag nog vill fortsätta att bo ensam, men ha olika typer av relationer med flera personer, eller kanske om jag hittar rätt ha en friare, mindre traditionell relation med bara en. Jag har just nu två personer som jag får närhet och kroppskontakt från, något jag absolut inte hade trott skulle gå så fort. I båda relationerna är vi raka med vad vi vill och vad syftet med relationen är och det känns så himla skönt att veta var jag har folk, och att slippa spela nåt spel och gissa mig till hur de tänker.
  Utöver det har jag provat en ny träningsform som jag verkligen älskar och ska tävla i SM om några veckor. Folk jag pratar med har sagt att jag låter som att jag är nykär när jag pratar om träningen, och så är det verkligen. Träningen är bland det bästa i mitt liv just nu.
  Tidigare har jag mest skrivit när jag mått dåligt så det är inte mer än rätt att skriva om hur bra jag har det nu.Jag är irriterande glad och får lägga band på mig för att inte skryta om hur bra jag har det till alla jag träffar, så det känns fint att dela det här.

 5. N skriver:

  Var full i fredags och skickade iväg ett meddelande till han jag är förälskad i mitti natten, såg på ett socialt forum att han var vaken och skrev: vad gör du vaken? tog 2 sekunder sen ringde hans arga fru upp.. Har aldrig varit någon fysisk otrohet oss emellan men det finns kemi. Jag skäms nåt så oerhört, vet inte vart jag ska ta vägen. Tycker synd henne och förstår hon hatar mig men tycker synd om mig med… dör av skam och vill aldrig mer se nån av dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..