En inblick i min morgon

ptfia2a-3
ptfia2a
Klockan närmar sig tio över nio och det är en krispig och oväntat varm morgon måndag 25 februari 2019. Jag har precis trätt av mig kappan och knölat ner den i cykelkorgen pga kände svetten bryta ut mellan skulderbladen. Haft ett högt tempo hela morgonen och eftersom jag ogillar att ha ett högt tempo på morgonen så är jag lite jäktad. Märkte inte hur ögonen långsamt men bestämt stängdes innan jag hann ta mig ur sängen och plötsligt vaknade jag med det där rycket som kommer när man inser att man gjort något dumt. Jag låg alltså kvar i sängen 26 minuter längre än planerat vilket får konsekvenser när man har ett barn i sin morgonrutin. Nästa överraskning var att jag inte hann mer än att ta två steg ut i hallen innan larmet drog igång, min man hade tydligen larmat på när han gick hemifrån. God morgon!

Men tillbaka till cykeln. Jag väntar vid ett rödlyse och får av mig kappan. Det blir grönt och jag trampar vidare ner mot Skeppsbron. Känner vinden i ansiktet och njuter. Får tillbaka någon slags lugn. Blicken fastnar på en skylt och jag stirrar. Tankarna går igång. Så många frågor på detta påstående. Kan det stämma? Man får väl inte ljuga på en skylt så det måste ju vara sant! Jag märker inte att jag fortfarande stirrar och att cyklisten framför mig gör stopp-tecknet och bromsar in. Hinner precis reagera och tvärbromsar så det tjuter i däcken, klarar mig precis från att krascha rakt in i henne. Allt för att jag inte kunde sluta titta på en skylt med texten ”Vi har världens godaste semla” …

Ett påstående som jag tydligen tog på så stort allvar att jag tappade fokus på världen runt omkring.

 1. A skriver:

  Tack för delandet och att bevisa att vardagen faktiskt till 50% ser ut så i småbarnslivet och inte så retuscherat som Instagramflödena utger!

 2. Sanna skriver:

  Hahaha förlåt för skrattet, men faktum att man kollar på en skylt med semlor skulle kunna vara jag som tappar fokus pga något gott 😅😅

  1. PT-Fia skriver:

   Hehehe 😏😏

 3. Linn skriver:

  Hej!
  Läste på din insta att du saknar att bära Edith nära och vill tipsa om att prova onbuhimo eller en sele som passar bra i storlek😊 jag bär fortfarande min 14 månaders varje vecka och vi båda gillar det😊

  Knyt-an i Stockholm kan du besöka och testa lite olika😊 finns även sjalotek man kan hyra från😊

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för tips! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..