Här är mina sämsta sidor!

ptfiaträningsresa0-2
God morgon, måndag! Vi inleder veckan starkt med att lista mina sämsta sidor! Förhoppningsvis kul. Frågade Kim vad han upplever och han höll med om samtliga som jag läste upp för honom och lade till det där med att jag är disträ, vilket jag såklart vet. Men låt oss inte smyga runt det mer, här är mina sämsta sidor:

1. Jag skjuter upp sådant jag tycker är tråkigt. Helst så länge att det försvinner, vilket det såklart inte gör.

2. Jag är väldigt noggrann med det jag bryr mig om – och inte alls noggrann med det jag inte bryr mig om.

3. Jag kan gå upp i saker så jag lägger tid på sådant som är helt onödigt eller orelevant för stunden, vilket gör att jag lägger tid på annat än det jag behöver göra.

4. Jag stänger av känslor när jag inte orkar gå in i det. Kan bita ihop och stänga av förbannat länge. Något som fick mig att bita ihop ända in i en utmattning.

5. Jag är expert på att sätta upp en glad fasad som inte ens mina närmaste kan se igenom (med några få undantag) om jag inte vill bjuda in.

6. Jag lever mycket i min egen bubbla vilket gör mig rätt disträ. Upplever själv att det blir värre när det är mycket i livet. Kanske är det mitt sätt att sortera intryck eller något, hehe.

Det var allt för nu. Eller förresten, är det någon som känner igen sig? Vore roligt om ni skriver vilka punkter som stämmer in på er med!

 1. J skriver:

  Jag har överraskats sista halvåret när du skrivit om dig själv – du har verkligen nyanserat min bild av dig. Du verkar dessutom oerhört lik min sambo 😂❤️. Förstår att du har en Elin! Blir bra med sådana personer i företag för att köra, men behövs en Elin (eller Johanna som för oss, fast vi har en kärleksrelation då).

  1. PT-Fia skriver:

   Haha gud vad läskigt! Hehhe kul!! Hälsa din sambo 😁😁😁

 2. Jag känner igen mig..i typ allt 🤣
  Bra sätt att reflektera över hur man är och om man kan och vill göra något för att förändra sina mindre bra sidor 👍

  1. PT-Fia skriver:

   Hehe, roligt att du gillar! <3

 3. Jag kan tyvärr inte känna igen mig i så mycket av det där, jag lever efter power-of-now principen. Behövs något göras gör jag det direkt så jag blir av med det!

  Däremot har jag en annan riktigt handikappande dålig sida. När jag är hungrig blir jag en annan människa. Otrevlig, irriterad, handlingsförlamad och gnällig. Jag känner inte ens igen mig själv faktiskt!

  Sen är jag rätt bra på att lägga på en glad fasad oxå. Men oftat lyser mitt ”sanna” mående igenom

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för att du delar med dig! <3

 4. Haha… 1,2,3 & 6 stämmer in på mig!
  Nr. 1 har jag riktiga problem med. Jobbar på det men tydligen inte på rätt sätt eftersom jag fortfarande håller på så… är så luststyrd.
  Värsta är att jag lurar mig själv, intalar mig att nu har det där tråkiga försvunnit. Men när jag börjar gräva i det och till sist är TVUNGEN att ta tag i det så kan vi snacka om ångestklump.

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för delade tankar! <3

 5. Andreas skriver:

  Haha, alla utom nr 5.
  Sjukt att det är så lika. =)
  Jag har alltid kallat 2:an att jag är subjektivt pedantisk.
  3:an gör att det tar ååååår att sortera saker.
  6:an är för mig ett sätt att dagdrömma, stänga av all stress så man kan andas lite. Gömma mig lite.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..