Podcasten Ofiltrerat: Paula Rosas

ptfiamatwl
ofiltrerat
Den här veckan träffar jag fantastiska Paula Rosas och det är extra roligt eftersom det är andra gången som hon gästar Ofiltrerat! Det har hunnit gå 4 år sedan sist och mycket har hänt. Vi pratade om den stora förändring som har förändrat hela hennes liv och hur det mottagits av hennes följare.

Paula berättar om vad som får henne att behålla fötterna på jorden och hon berättar om hur anklagelserna om kroppshets och träningshets haglat över henne den senaste tiden. Det och mycket mer i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat!

”Den frågan tog kål på mig under den tiden när vi fick så mycket missfall. Det var, hugg mig i bröstet och stampa på min själ. Bara den lilla oskyldiga frågan ”när kommer nummer två” vi hade gärna velat haft den igår men det går inte, kroppen säger nej. 

”Jag tänkte, vad är det här för blåsning. Det är jag som är hjälten i den här familjen och jag får aldrig höra den här kärleken eller det här hejandet. Är det Gladiatorerna som krävs så ska jag fan vara med så att dom ser mig med samma ögon. Så då bestämde jag mig att jag skulle söka till Gladiatorerna. ”

”Jag försöker hela tiden förmedla att det som betyder något, det som är viktigt och det som är roligt är vikten du sätter på skivstången. Inte det som står på vågen. För jag har också varit den tjejen som står och tittar på vågen och bryr mig om den siffran.”

”Självklart känner jag ett ansvar. Självklart blir jag ledsen om någon säger att hen mår dåligt på grund av det jag gör. Det gör mig jätteledsen. Det vill inte jag. Det är absolut inte min mening. Det var någon som sa att jag hade svårigheter med kosten när jag var yngre, jag fick balans på det i äldre dar men nu när jag ser din omvandling så börjar det trigga mig till att gå tillbaka till gamla mönster. Alltså en indikation att det påverkade negativt. Och det är klart att det påverkar mig som människa, som individ och medmänniska och det gör mig jätteledsen”.

Lyssna direkt här nedan eller där poddar finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..