Ordbajs 173902

pfia-3
Hej kompisar! Jag är hemma! Kom hem igår kväll och vaknade imorse av att Edith satt och pratade med sig själv. Lyckan i att få vara hemma med henne igen!! Och den dröjer ända till lördag eftermiddag innan jag måste åka ner till Malmö igen. Hur roligt det än är där nere så känns det ändå skönt med nästan hela veckan hemma eftersom jag var borta så många dagar förra veckan. Har gått och plockat med grejer sedan jag kom hem. Uppskattar det så mycket nu när jag bor så mycket på hotell. Lämnade Edith på förskolan och kör premiär på vårt hemmakontor. Min projektledare Elin kommer snart hit och då ska vi dricka kaffe, fota samarbeten och gå igenom mängder med grejer. Har saknat henne så mycket! Har någon trött bakis-känsla i kroppen (som också kan bero på pollen) men är så glad över att vara hemma.

Vill passa på att tacka för alla hejarop på inläggen med ”berättelser från mitt liv” som jag börjat med. Var lite tveksam till om det skulle uppskattas men det verkar som att ni gillar det, så tack! Ska fortsätta skriva dem. Har snöat in mig lite på ungdomskärlek, men får gräva i annat också såklart. Har ni önskemål så hojta gärna.

Nu ska jag ta mig an mitt att göra-lista innan Elin kommer. Hoppas att den här tisdagen är snäll mot er! Kram!

Lästips för dig som missat:

» Berättelser från mitt liv #1
» Berättelser från mitt liv #2

 

 1. elin skriver:

  Hej
  Några önskemål till ”berättelser från mitt liv” är:
  – flytten från barndomshemmet
  – livet i Oslo
  – flytten till sthlm

  Fortsätt de du gör, jag har följt dig dagligen (nästan iaf) sedan du var ”blondinbellas” pt. Huuuur många år är inte det?
  Heja Heja! Stor kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack för värmande ord och för att du läser! <3 Tack för tips, tar med mig det till nästa inlägg i den kategorin. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..