Jag har fått tillbaka något jag trodde att jag hade förlorat

ptfiaoddlygood-13
Jobbar hemifrån med min projektledare Elin och har stundtals svårt att sitta still. Reser mig med jämna mellanrum och börjar veva med armarna och sträcka ut olika kroppsdelar eftersom det KLIAR I KROPPEN. Har så mycket oförbrukad energi som behöver användas att jag knappt vet vart jag ska göra av mig själv. Måste ta en tur med Edith i löparvagnen i eftermiddag om jag inte ska bli helt nipprig innan kvällen kommer. Det här är på ett sätt frustrerande men det är framförallt fantastisk för det betyder att jag har överskottsenergi!

Något som jag inte vågade tro att jag skulle få tillbaka efter min utbrändhet. Blir så glad för det påminner om att jag fått tillbaka något jag trodde jag förlorat.

  1. Tack! Inlägg som dessa ger mig hopp mitt i min långtidssjukskrivning. Är väldigt glad för din skull. 💕

  2. J skriver:

    Härligt! Du strålar verkligen nu också 🙂

    Uh, skulle vilja hoppa loss ordentligt med mitt stora barn, men blir så svårt när barnet vägrar klä på sig varmt (= blir kall fort) och småsyskonet gör att vi måste hålla oss hemma mycket nu. Överskottsenergi hos oss båda.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..