Det senaste från mobilkameran

ptfiablogg-11
Hej hallå! Kom på att det var längesedan jag tömde mobilkameran och ni brukar ju uppskatta de inläggen så här är ett till. Bilden ovan är från förra veckan, ännu en jobbdag i Malmö. Var trött och hade låg energi för första gången sedan jag började jobba med det här.
ptfiablogg-2
Ute på uppdrag i Helsingborg! Det blåste storm men var ändå vackert. Vi käkade beställde vegetariska pajer här och fick in sådana där man köper frysta och värmer i micron. Kul. 
ptfiablogg-3
Min projektledare Elin skrev det här på min story där Edith sitter och dippar bröd i tomatsoppa iklädd vit polo. Skrattade högt!
ptfiablogg-4
Oklart varför jag står där och surar. Troligtvis så har jag tröttnat på att vara med på bild men är ändå glad över att Elin tar så många bilder så att jag ska ha något att posta. Bara det att hon sällan kan sluta när hon väl börjat, men det är smällar man får ta så att säga.
ptfiablogg-5
Började göra shellac för ett tag sedan. Det verkar så oerhört smidigt att slippa måla naglarna plus att det blir så fint. Är nöjd och sådär men det växer ut så snabbt. Och jag kan inte låta bli att pilla då. MEN skulle ju skriva om färgen. Tyckte jag var så ”modig” som valde en ljusgrå nyans eftersom jag alltid har mörka naglar i rödrosa toner. Tyckte jag var modig ända tills jag insåg att det var samma färg som min kappa och en grå färg jag alltid bär på kläder osv .
ptfiablogg-6
En av alla hotellfrukostar i Malmö. Käkade nästan exakt den här varje morgon på Scandic. Nu när jag bor på Elite så har de ingen gröt så då blir det ägg och mackor istället. 
ptfiablogg-10
Tog tåget till Halmstad där Kim och Edith väntade hos mina svärföräldrar. Ditresan kändes som en kvart pga helgkänsla i kroppen, längtade så mycket efter Edith och pratade i telefon. Hemresan varade istället i en evighet. Ändå lustigt att samma sträcka kan kännas så olika. 
ptfiablogg-9
Rastade mig på en långpromenad när jag vinkat av Kim och Edith igen på söndagen (de åkte hem och jag tillbaka till Malmö). Det är fint att ha fått en tredje hemstad (Hedemora och Stockholm) i Halmstad. 
ptfiablogg-8
Gjorde som jag alltid gör när jag är där: Handlade sinnessjuka saker på Feldt´s. Ni måste gå dit om ni är där men det vet ni väl redan? De här tartletterna med citron och italiensk maräng är som sagt sinnessjuka. Tänker fortfarande på dem!!
ptfiablogg-12
Var hemma måndag kväll till lördag eftermiddag och njöt av varje sekund. Har hängt med Edith, promenerat, jobbat och uppskattat allt som är vardag och hemma. Även om jobbet i Malmö är fantastiskt så skulle jag gärna klara mig utan resandet. 
ptfiablogg-13
Jag och Elin fick några viktiga arbetsdagar tillsammans och firade med att jobba hemifrån mig och ute på lokal. Här en tidig pensionärfika vid 11 snåret med bulle, äggmacka och havrecappuccino. Bullen satt som en smäck!
ptfiablogg-15
Promenerade till och från syrran och Liam i lördags. Vi skulle få träffa hans mamma och bonuspappa som är här och hälsar på (är britter) och käka brunch. Det var vår och vinter samtidigt på något märkligt sätt. 
ptfiablogg-14
Lördagens frukosten med Edith! Kim får dubbla sovmorgonar i och med att jag sover själv på hotell. Hon vaknade vid 05 första gången, fick henne att slumra lite en stund till, men jädrar vad seg jag var. 
ptfiablogg
Gick på en klass på SPR City som visade sig innehålla diverse akrobatiska inslag som var så roliga. Och så jobbiga!

Det var allt som kamerarullen hade att bjuda på den här gången. Nu ska jag springa en sväng för att ladda med energi. 12 timmars arbetsdag väntar. Ha en fin dag!

  1. Marie skriver:

    Hett tips medan du är i Malmö – gå till Kallbadhuset (i folkmun: ”Kallis) så ofta du kan, bada bastu och kallbada. Bästa grejen i Malmö. Finns inget mer avstressande och välgörande än bastu och kallbad, flera vändor ska det vara. Sen är man full av endorfiner och sover som ett en sten på natten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..