Ordbajs 140238

/ Inlägget innehåller en annonslänk /

ptfiablogg1-2
ptfiablogg1
ptfiablogg1-5
ptfiablogg1-3
Sitter på Lilla Kafferosteriet i Malmö. Är ledig från inspelning idag så passade på att träffa Lotta för att göra klart en presentation som ska lämnas in (om det här blir av så vet jag inte vart jag ska göra av mig själv!!), ha möte med Holy Greens, fixat nytt shellac och nu skriver jag det här. Klev upp imorse för en efterlängtad löprunda som gick bra tills magen ville gå på toa. Det blev alltså en kortare runda än planerat men nöden har ingen lag så att säga. Men det gav ändå så mycket energi som följt mig hela dagen. Jädrar vad jag uppskattar att komma ut på morgonen sådär! Det är svårare när jag lämnar Edith på förskolan, men här i Malmö kan jag ju passa på.

Det regnar ute så är rätt mysigt att sitta inne och skriva. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort nu så jag kan ägna kvällen åt den nya serien Eagles som finns på SVT Play. Har ni sett den än?

Imorgon och torsdag är fullspäckade med jobb, som jag njuter av det här. Det ger mig så mycket energi och på ett sätt vill jag att det aldrig ska ta slut. Kommer sakna den här bubblan när det är över. Samtidigt så ska det bli underbart att få vara hemma med min familj och slippa åka iväg från dem hela tiden. Bara tre veckor av flängande kvar nu. Nu får jag sluta skriva och ta tag i den där att göra-listan så jag kan vara ledig ikväll. Puss!

/ Annonslänk: Jackan finns här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..