Kände mig stressad för första gången på länge

ptfiablogg1s
Förra veckan kände jag mig stressad för första gången på länge. I och med att jag har fullt fokus på jobbet i Malmö och är där flera dagar varje vecka så åker en del annat ner på priolistan. Det innebär såklart att en del grejer läggs på hög vilket aldrig är roligt. Och de dagar jag väl vart hemma i Stockholm så har dagarna varit fullbokade med poddinspelningar, möten och annat vilket gjort att tiden till att beta av den där högen inte funnits och jag har suttit sena kvällar för att få ihop det. Blä!

Så förra veckan stämde jag och min projektledare Elin av och insåg att vi behöver tänka om igen. Det viktigaste och mest grundläggande måste ju prioriteras, allt annat får läggas åt sidan nu. Så vi pratade igenom hur vi planerar och prioriterar och bokade av en del grejer. Det resulterade i att vi jobbade hemifrån mig i fredags och fick massor gjort. Så befriande att äntligen få en chans att beta av det där som legat och väntat alldeles för länge!

Och det där är nog mitt bästa tips om man känner att det kör ihop sig – att stanna upp och ifrågasätta sin egen prioritering och planering. Det är inte viktigt att jag går på event och möten just nu. De få kontorsdagar jag har hemma nu är viktiga och arbetstiden som jag och Elin är på samma plats är helig.

Det är lätt att fortsätta köra på, men viktigt att inte göra det.

  1. ÅH! Dina sista meningar… Drt har varit mycket sånt i flera bloggar det sista. Alla tecken talar till mig – jag behöver förändring. Frågan ör bara.. vaaaar? Ältat i snart tre år. Hoppas en lösningsidé dyker upp snart.. det är lätt som sagt att bara köra på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..