Vilka fördomar har ni om mig?

ptfiate-5
Okej, jag är ju verkligen sist på bollen här men tänker att det kanske kan vara kul ändå. Det började med att Elsa Billgren gjorde ännu ett roligt bloggkoncept – som sedan vandrade vidare i hela sociala medier-sfären och nu är det alltså min (vår) tur!

Nu får ni alltså berätta om era fördomar om mig! Så sammanställer jag dem i ett inlägg och skriver någon kommentar till. Kul? Hoppas! Och lite läskigt. Men vi kör.

Ge mig era fördomar!

 1. Maria skriver:

  Att du har dålig erfarenhet av religion i allmänhet och kristendom i synnerhet. För under de många år jag följt dig(sen du förlovade dig med Kim) har du aldrig vad kag märkt ens nämt orden själ, Gud, andlighet, kristendom mm.
  Och kag tycker nog att den själsliga delen i människan är iallafall lite viktig då man pratar om hälsa. Tänker att människan består av det fysiska/kroppsliga, psykiska/mentala, andliga/själsliga.
  Men att inte tala om andlighet/själen är ju vanligt i vårt sekulariserade land.

 2. Frida skriver:

  Mina fördomar om dig är att du är lugn, eftertänksam och reflekterande i det mesta du göra samt att du väljer noga och väl vilka som får komma dig nära – att du har en hög integritet 🙂

  P.s. älskar att få se mer av dig på instastorys, du verkar vara så rolig att hänga med! KRAM

 3. Gina skriver:

  Jag har en fördom som är att jag tror att du är en riktigt tänkare. Som filosoferar, funderar, vrider och vänder på ämnen. Och sen stannar det inte där utan då gör du ett blogginlägg – jag är så sjukt impad på hur du kommer på att skriva om allt!! Så då tror jag att du kommer på allt eftersom du är en filosof 😅
  Kram!

 4. Min helt ogrundade fördom är att du har det väldigt ekonomiskt gott ställt i din tillvaro men att du själv inte uppfattar det så. Och att du är en sån där avundsvärd person som kan äta en bit choklad och sedan vara nöjd :).

  I övrigt tack för en fantastisk blogg! Jag känner igen mig själv i mycket av det du skriver och i min egen personlighet. Du är dock modigare än vad jag är och därför inspireras jag av dig.

 5. Petra skriver:

  Svårt! På senare tid (inser att jag läst din blogg så pass länge att jag borde skriva på senare år…) känns det som att du har blivit så mycket mer öppen och också dementerat en hel del av mina fördomar om dig. Kanske är det instastorys som gör det? Innan tänkte jag att du var väääldigt korrekt, ”pretto” och ordentlig men det har kommit fram en lite flummig och flamsig/hjärtlig person i stories.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..