Är så frustrerad över min träning!

ptfiass'-3
ptfiass'
ptfiass'-2
Jag har känt mig frustrerad kring min träning den senaste tiden. Har inte fått till det! När jag började jobba i Malmö i februari så prioriterade jag sömn den första tiden. Passade på att sova ikapp eftersom jag bor själv på hotell. Men eftersom jag jobbar inomhus hela dagarna och det är mycket väntan och stillasittande så växte en frustration fram. Och långa arbetsdagar gjorde att jag helt enkelt inte fick ihop varken träning eller rörelse. Och i början var det så mycket med att komma in i jobbet här nere så jag orkade ärligt talat inte ens försöka.

Men den här veckan så kände jag att behovet av att röra på mig är större än behovet att sova längre, så bestämde mig för att gå upp tidigare för att komma ut en stund direkt på morgonen. Och vilken energi det har gett mig! Herre min gud så skönt det har varit. Promenerade första dagen och har sprungit två morgnar i rad. Springer inte fort och det blir inte mer än ungefär 20 minuter men det viktiga är att jag kommer ut och rastar mig.

Det har också gjort att jag lägger mig lite tidigare eftersom jag så gärna vill orka upp på morgonen. Bonus!

 1. Millis skriver:

  Jag har aldrig längtat så mycket efter träning någonsin tror jag. Har hostat i 4 veckor och självklart blev det lunginflammation av det hela dessutom, så känner mig i sämre form än typ ever. Och jösses vad de här veckorna av stillasittande har knasat upp min kropp, har ont typ överallt av allt stillasittande. Idag orkade jag dock ut på en 15-minuterspromenad och det var det göttaste på länge vill jag lova 🙂

 2. Sara skriver:

  Jag såg en dokumentären ”Heal” på Netflix häromdagen.
  Jag tyckte var superbra!
  Har inget med inlägget att göra men tänkte om du ville ha något bra att titta på 😁

  1. PT-Fia skriver:

   Åh tack för tips! Uppskattar verkligen! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..