Här är era fördomar om mig! Del 2

betalo-4
Fördom: Svårt! På senare tid (inser att jag läst din blogg så pass länge att jag borde skriva på senare år…) känns det som att du har blivit så mycket mer öppen och också dementerat en hel del av mina fördomar om dig. Kanske är det instastorys som gör det? Innan tänkte jag att du var väääldigt korrekt, ”pretto” och ordentlig men det har kommit fram en lite flummig och flamsig/hjärtlig person i stories.

Min kommentar: Vad roligt att du följt med så länge!! Det värmer. Tror verkligen att insta storys gör det lättare att lära känna personer som man följer eftersom det är mer rakt på. Så intressanta fördomar! Tror inte att någon i min omgivning skulle beskriva mig som korrekt, pretto eller ordentlig så den får jag säga inte stämmer. Det flummiga du ser är mer jag.

Fördom: Att du lever en lyxig ”Stockholm-bloggare”-livsstil. Med det menar jag att du har råd att äta lunch på restaurang ofta, har på dig kläder av bra, dyrare märken, bor i en viss typ av lägenhet, gör gellack och ögonbryn och sådana saker samt reser en hel del. Saker som kanske inte alla kan göra! Detta tycker inte jag är något negativt om det skulle vara så, alla har ju olika förutsättningar rent ekonomiskt! Men hade varit intressant att se om den fördomen stämmer för den är ju väldigt kopplad till det jag ser här på din blogg – vilket ju inte är hela ditt liv såklart! Har också respekt över att du kanske inte vill prata om pengar på bloggen av respekt för ditt privatliv, men har ändå varit spännande med ett inlägg där du reflekterar lite kring din livsstil och hur den kanske kan uppfattas i sociala medier, om du vill såklart!

Min kommentar: Det här intressant och fick mig att reflektera. Det stämmer ju. Har en helt annan ekonomi idag än den jag är uppvuxen med och jag lever ett annat liv på många sätt (inget bättre än sämre, bara olika). Med det sagt så har jag idag en större ekonomisk frihet och kan välja att lägga pengar på t.ex. mat ute, fixa ögonbrynen osv. Har inte tänkt så mycket på hur min livsstil uppfattas eftersom jag inte bygger mitt innehåll runt det, men det är såklart intressant att fundera över.

Fördom: Min helt ogrundade fördom är att du har det väldigt ekonomiskt gott ställt i din tillvaro men att du själv inte uppfattar det så. Och att du är en sån där avundsvärd person som kan äta en bit choklad och sedan vara nöjd.

Min kommentar: Vad man definierar med väldigt gott ekonomiskt ställt är såklart olika, men jag har det bättre än jag kunnat hoppats på. Jag är trygg i att jag har byggt upp en stabil ekonomi, men tar det inte för givet och ser bara det som finns på kontot. Sparande, aktier, vinster i företaget osv är inte pengar jag riktigt förstår att jag har. Hehe, det sista stämmer också. 

Fördom: Mina fördomar om dig är att du är lugn, eftertänksam och reflekterande i det mesta du göra samt att du väljer noga och väl vilka som får komma dig nära – att du har en hög integritet.

Min kommentar: Åh, att du skriver att du tror att jag har hög integritet är den finaste komplimangen jag kan få! Det gör mig så glad eftersom jag har saknat integritet i mitt liv och skadats av det. Har jobbat hårt på att bygga upp den och upplever att jag idag har ganska hög integritet. Lugn, eftertänksam och reflekterande stämmer också, samtidigt som jag också är raka motsatsen när jag är på det humöret.

Fördom: Jag har en fördom som är att jag tror att du är en riktigt tänkare. Som filosoferar, funderar, vrider och vänder på ämnen. Och sen stannar det inte där utan då gör du ett blogginlägg – jag är så sjukt impad på hur du kommer på att skriva om allt!! Så då tror jag att du kommer på allt eftersom du är en filosof.

Min kommentar: Tusen tack! Förstår verkligen att du drar den slutsatsen men det är snarare tvärtom. Filosoferar absolut, men jag är ingen grubblare och oroar mig sällan. Är väldigt i saker och ting när är i dem och sedan försvinner det när fokus riktas på annat.  Funderar mer i stunden under ett samtal eller när jag skriver ett inlägg än innan. Undantaget är såklart när något stort och jobbigt händer, då går alla tankar och energi till det.

  1. Sanna skriver:

    Vilket roligt inlägg, samtidigt som jag kan tycka att vissa fördomar mot dig känns bittra och avensjuka. Jag älskar din blogg, du gör ett fantastiskt jobb och det är såna som du Fia som ska få blogga och vara en förebild. Kram

    1. PT-Fia skriver:

      Tusen varma tack för de värmande orden! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..