Den här veckan i ord och bild!

/ Inlägget håller annonslänkar / 

ptfid-2
ptfid-4
Veckans mest uppskattade inlägg: Det måste vara det här med fördomarna. Det gav absolut mest klick in från storys och mycket engagemang. Läs här och här!

Veckans motion: En morgonpromenad, två löpturer och cykel till och från jobbet.

Veckans frukost: Har ju haft lyxen att äta hotellfrukost hela veckan utom idag då jag är hemma igen. Men veckans mysigaste var ändå den med Edith imorse, trots att hon hällde smoothie över hela sig. Har käkat många kokta ägg den här veckan, typ 8 eller så.

Veckans mående: Har haft väldigt mycket energi och varit så glad. Det är jobbet i Malmö som ger både energi, bra humör och en del annat. Det enda som dragit ner det (förutom det uppenbara i det jobbiga att vara borta från Edith) är att det mysiga i att bo på hotell är över. Är så less på att gå ut och hitta någonstans att käka middag, längtar efter hemlagad mat och längtar efter att slippa bo på hotell.

Veckans bästa stund: Imorse när Edith vaknade bredvid mig (eftersom jag bar in henne i gryningen pga ville ha henne nära) så sken hon upp och sa HEJ och såg jätteglad ut. Lyckan!

Veckans aha-upplevelse: Har börjat hitta en ny klädstil vid (snart) 31 års ålder. Vågar bära mer färg, har hittat hem i roliga set och vågar utmana mig själv mer.

Veckans spenderarbyxa: Fick en faktura från Ellos på gardinerna till vardagsrummet som ska betalas. I övrigt är det mest mat som vanligt.

Veckans person: Min närmaste kollega i Malmö som gör varje dag så jädra rolig. Det känns så tråkigt att vi snart inte får ses flera gånger i veckan. Det känns också så tråkigt att mitt uppdrag där nere är klart om tre veckor. Det har gått så fort!!

I övrigt: Så skönt med helg nu! Misstänker att Edith är på väg att få vattkoppor så det blir bara att vara hemma och vila vilket vi behöver alla tre. Hoppas ni får en mysig helg! Kram!

/ Annonslänk: Byxor här / Tröja här / Skorna här /

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..