En helt vardaglig uppdatering från livet

ptfids
ptfids-3
Hej måndag! Jag inleder veckan med vabb då Edith fortfarande är sjuk. Det började med feber i fredags kväll och eftersom den fortfarande håller i sig så är vi hemma och vilar. Hon har varvat mellan att ligga som en blöt fläck med superhög feber på mitt bröst och att piggna till och orka leka en stund. Helgen var lugn i och med sjukstugan. I lördags låg jag i sängen med Edith sovandes på mig mellan 11 och 17, plöjde Bonusfamiljen och njöt av att ha henne nära – även om jag såklart önskade att hon slapp febern.

Igår var hon feberfri och pigg på förmiddagen så vi luftade oss med löparvagnen. Jag fick till en kort runda som hela tiden blev avbruten av diverse grejer, men så skönt att få komma ut en sväng. Linda kom och gjorde våfflor åt oss och sedan blev det feberdimma igen. Idag blir det bara vila, packa för Malmö (åker imorgon kväll igen) och eventuellt göra någon filmjölkslimpa om vi orkar. Och slappa i soffan såklart.

Vad gör ni den här måndagen? Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..