Sådant som jag tänker på!

ptfias-4
Att jag måste lära mig att sätta mina grejer på laddning! Vet inte hur många gånger jag inser att de är oladdade eller har dåligt batteri. Senast nu på väg ner till Malmö. Hade planerat att ägna restiden åt bloggen men upptäcker att jag har 13% batteri. BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV i den stunden.

→ När ni skrev era fördomar om mig så var det någon som skrev att hon trodde att jag hade alldeles för höga krav på mig själv. Jag svarade något i stil med att ja det har jag haft men inte lika mycket nu, utom i vissa områden men att jag är mer good enough. Och när jag tänkt lite mer på det så inser jag att jag är väldigt good enough. Är lite mer ”lappar och lagar och löser det i stunden”-person men jag har nog levt i livslögn om att jag har något drag av perfektionist i mig vilket är helt sinnessjukt. Ingen biggie för världen men intressant iakttagelse för mig själv.

En annan fördom var att jag och min man har ett löjligt perfekt äktenskap. Så är det såklart inte och jag avslutade svaret med ”jag tror att relationer överlag handlar om att välja varandra igen och igen och igen”. Och så är det väl med mycket i livet. Och tänk så många val vi gör automatiskt, för att det förväntas, för att vi inte tänker att det finns något alternativ och för att vi alltid valt precis det. Som det lilla i att äta ost med gurka på mackan även på en frukostbuffé där det finns tjugo nya pålägg, till det stora att fortsätta stå ut på en arbetsplats man hatar istället för att börja söka andra jobb.

→ Appropå att förnya sig så har jag varit helt wild and crazy och börjat äta mackor med cream cheese, tomat och salt till frukost nu när jag bor på hotell i Malmö. Måste ju vidga vyerna som sagt.

Trots att jag nu bott i en resväska sedan början på februari och packar i och ur varje vecka (i och med jobbet i Malmö) så verkar jag bara bli sämre och sämre på att packa. Det var min hatgrej redan innan och det här som skulle kunnat vara en bra skola har bara spårat ur. Blir mer och mer nervös över att glömma saker. Har sämre koll och packar slarvigare.

Okej, nu är jag svintråkig som inte bjuder på detaljer men jag ber er att tänka på mig idag då en jättegrej pitchas och om det här skulle bli verklighet så skulle jag inte veta vart jag skulle göra av mig själv pga så fruktansvärt lycklig och glad och wow. Så har du en tanke över: Skänk den till det här och hoppas att det går vägen. Jag är helt övertygad om att ni skulle tycka om det!

 1. E skriver:

  Stort lycka till!!! och skicka gärna en tanke tillbaka till mig på fredag då jag ska på intervju 😱

  1. PT-Fia skriver:

   Tack <3 <3 Och det ska jag!!

 2. Sanna skriver:

  Stort lycka till! Håller alla tummar👍🏻👍🏻👍🏻

 3. Bella skriver:

  Lycka till idag! Hoppas så att det går vägen och att du har något stort att fira inom en snar framtid <3

  1. PT-Fia skriver:

   Tack tack tack! <3 <3

 4. Maria skriver:

  Lycka till!!
  Ps. Du vet att det finns eluttag att ladda med på tåget? 😉

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack! <3 <3 och hehe tack för tipset!

 5. Lina skriver:

  Alltså wow! Vad häftigt och kul att det händer så många roliga grejer för dig nu! Det är du så värd 😊❤️ Tänker på dig idag!

  På måndag ska jag på arbetsintervju så då får du tänka på mig! ☺️

  1. PT-Fia skriver:

   Åh tack! Det ska jag göra, all lycka till på måndag! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..