Livet är visst inte förutsägbart

/ Innehåller annonslänk till kläderna / 

ptfias1ö
Veckans insikt: Att livet är helt oförutsägbart. Vi vet ingenting och när man tror att man har koll och vet hur saker och ting är så händer något som kastar omkull en själv eller det man trodde att man visste. Vi vet ju det, men det är så lätt att glömma och ta saker för givet.

Veckans mående: Inledde med en känsla av att vara instängd efter att Edith bott i min famn i tre dygn (vägrade vara någon annanstans än i famnen även när jag gjorde nummer två). Har sedan varit glad, känt lyckokänslor, längtan, frustration, ångest och pirr. Allt i en salig blandning.

Veckans mat: Måste ha varit marängen som jag fick smaka igår. Min kärlek till maräng är livslång. Det kanske inte riktigt räknas som mat, men jag har inte ätit så kul mat den här veckan. Mest sallader till lunch på jobbet och inga ordentliga middagar eftersom jag inte orkat gå ut och äta när jag varit i Malmö så det har blivit frukost till middag i hotellsängen. Ser fram emot kvällen då Linnea och Liam kommer och lagar middag till oss hemma hos oss = drömmen!

Veckans träningsglädje: Hade någon släng av ångest och frustration i onsdags kväll så tog mig ut och sprang. För första gången på länge så kände jag att stegen var lätta och bestämda – som att jag kunde springa på! Och jag hittade ner till havet och blev helt frälst. Solen gick ner, det var skönt väder och jag sprang. Fick sådana starka glädjekänslor och frutrationen lättade.

Veckans längtan: Edith ligger såklart överst här, det är liksom inbyggt i mig att jag längtar efter henne direkt vi skiljs åt, även om det bara är för någon timme på föris. Har också längtat efter att få gå på min samtalstid som är bokad i april, känner att det ska bli så skönt att komma dit och reda ut tankarna. Längtar också efter att få berätta för er vad det är jag gjort i Malmö.

Veckans kläder: Den där kostympyjamasen ovan (eller vad man ska kalla det för) och en jumpsuit som jag glömde ta bättre bild på.

Annonslänk till kostympyjamasen: Överdel här / Underdel här / Fitbit-klocka här /

  1. Älskar dessa ord❤

    ”Life is amazing. And then it’s awful. And then it’s amazing again. And in between the amazing and awful it’s ordinary and mundane and routine. Breathe in the amazing, hold on through the awful, and relax and exhale during the ordinary. That’s just living heartbreaking, soul-healing, amazing, awful, ordinary life. And it’s breathtakingly beautiful.” L.R. Knost

  2. Lena skriver:

    Nej, det är väl den enda devis jag sett är ”på riktigt”, det att man ska ”aldrig säga aldrig”. För saker händer. Och oftast känns det som mest när man minst anar det. Men det som omkullkastar kan också vara sådan som man verkligen inte vill ska ske men som man inte förmår ändra. Livet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..