Ordbajs 103803

ptfias1
Det är svårt att ha en blogg när man har så mycket som man vill skriva om, men som man inte får. Det är så mycket som pågår i mitt huvud som behöver komma ut. Så många tankar, känslor och intryck som jag skulle vilja dela men som måste stanna hos mig. Jag känner redan nu hur deppig jag kommer att bli när jobbet i Malmö är över. För det innebär att jag inte längre får träffa mina kollegor som visade sig vara fantastiska. Människor som gjort intryck jag inte var beredd på. Jobbet är utan konkurrens det roligaste jag gjort och jag längtar intensivt tills jag får dela det med er. Är så stolt över vad vi åstadkommit där nere och jag är stolt över min egen insats. Också skitnervös när jag inser att människor ska få veta och få se. Vi har ju levt lite som i en bubbla där nere, utan att störas av omvärlden. Det är så speciellt och det har gett mig minnen jag alltid kommer att bära med mig. Tack livet för att du gav mig den här upplevelsen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..