Såhär ser det ut hemma hos oss nu!

/ Innehåller annonslänkar / 

ptfias-4
Nämen! Där sitter jag helt avslappnat, redo att ge er en uppdatering från vår nya lägenhet. Hur går det gör oss med inredningen egentligen? Nu är det ju 2 1/2 månad sedan vi flyttade in och än är det mycket kvar. Har inte heller piffat i ordning allting så ni får en släng av vardagskaoset. Vi tar en titt!

Den nya soffan skulle ha kommit den här veckan, men tydligen så blev den framflyttad två veckor till så väntan fortsätter. Edith har fått ett kök som är det bästa vi köpt. Hon leker med det varje dag. Så skönt att hon kan greja där när vi lagar mat osv. så slipper man ta fram paddan.

ptfias-2
Nu har gardinerna kommit upp i kök/vardagsrum. Tack Kim! Som ni ser så har vi även två nästan likadana lampor, den långa ska alltså sitta ovanför matbordet och den mindre ovanför soffbordet. Förhoppningsvis så kommer det bli fint och inte se helt söndermatchat ut.

/ Annonslänk: Gardinerna här! / Stor taklampa / Mindre taklampa /

ptfias-6
Den runda lampan ovanför matbordet ska alltså ersättas med den långa på bilden ovan. Plus att vi ska hitta två mattor, en till soffan och en till matbordet. Och styra upp piffet och tavlor. Sedan är det ju klart här! 
ptfias-13
Det har hänt en del i sovrummet också. En vit fluffig matta har fått sin plats. På sikt så vill vi lägga in heltäckningsmatta, men det får vänta. Två skenor för gardiner ska upp, en för mörkläggande och en för tunnare som släpper genom ljus. Vi har fått sänggaveln, sängbord och sängkappa. Vi saknar sänglampor, blommor och piff. Nästa gång jag gör det här inlägget så lovar jag att bädda sängen 🙂

/ Annonslänk: Lampa här! / Sänggavel här / Sängkappa här

ptfias-14
ptfias-15
Ediths rum är nästan färdigt. Hon har fått hyllor på väggarna. Vi köpte klassiska lådor på Ikea och målade i samma färg som väggen. Det ska bara upp någon krok och tavlor på väggen och någon blomma i fönstret så är det nog så gott som klart här.

/ Annonslänk: Liknande matta här! / Liknande ljusslinga / Liknande ballonger vägg / Säng / Förvaringskorg /

ptfias-16
ptfias-17
ptfias-18
Hallen saknar fortfarande klädhängare, skohylla, tavelvägg och större hallmatta. / Annonslänk: Liknande hallmöbel här!/
ptfias-21
Kontoret är belamrat med mina resväskor (packar i och ur hela tiden i och med Malmö), men det har gått framåt här. Vi har köpt bäddsoffa, skrivbord och satt upp tavlor och hyllor. Det saknas gardiner, piff och matta. 
ptfias-22
Tadaa! Nu när jag ändå har er på tråden. Vilken färg skulle ni köra på gardiner i kontoret och i sovrummet? Är inne på någon grön nyans på kontoret och gardiner i samma färg som väggen i sovrummet?

Har ni tips på vart man hittar snygga mattor och gardiner i 250 cm så hojta gärna. Tryck på gilla om ni vill ha fler sådana här inlägg!

 1. Hannah skriver:

  Åh snälla Fia, berätta vad ni målat med för kulörer i ert sovrum och i kontoret? Vi har provmålat med två olika blå/grå nyanser i vårt nya sovrum och har SÅ svårt att bestämma oss! (: Beslutsångest när den är som värst.. Vi har nämligen redan målat om en stor vägg i ett annat rum för att vi var lite överoptimistiska om att experimentera, haha!

 2. Amanda skriver:

  Hej!
  Vet du skrivit på insta story eller nåt förut vart era sängbord kommer ifrån. Kan inte hitta på det…vart kommer de ifrån?

  Må så gott

 3. Snygg matta i sovrummet! Precis en sådan som vi letat efter men aldrig hittar, lagom storlek och ser mysig ut att gosa ner fötterna i, får man fråga var den kommer ifrån?

  1. PT-Fia skriver:

   Mattan är från Rugvista. Kan intyga att den är väldigt gosvänlig för fötterna! 🙂

 4. Anna skriver:

  Sa inte du att du vill ha mer färg Fia? xD

  1. PT-Fia skriver:

   Heheh JO men det är ju färg och kommer att bli mer när tavlor, soffan (blå), mattor, gardiner och detaljer kommer upp. Och inte en enda vit vägg nu ju :))))

 5. Sara skriver:

  Ellos och jotex har mycket långa gardiner 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..