Podcasten Ofiltrerat: Molly Rustas

ptfias
ofiltrerat
I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Molly Rustas! Hon berättar om hur det var att växa upp i en liten by i Dalarna där man inte fick sticka ut och hur hon blivit starkare i sig själv tack vare sitt jobb med sociala medier. Hon berättar om ett starkt självförtroende och en svagare självkänsla. Vi kommer in på separationen hon gick igenom förra hösten och huruvida hon någonsin tvivlar på sig själv. Och är hennes flöde perfekta bilder eller vad vill hon förmedla?

Och för första gången så avslöjar Molly detaljerna kring första dejten med nya pojkvännen Ross. Det började med att han hämtade henne i sitt flygplan på Arlanda …

”Det var inte så att jag blev mobbad på det sättet. Men någonstans så är det ju lite mobbing när man går utan sina tjejkompisar, att det ska pratas och tisslas och tasslas och sånt. […] Jag blev ju jätteledsen såklart. Jag kunde absolut komma hem från skolan och vara ledsen. Det var ju jobbigt. Och det var ändå, det var faktiskt första året på gymnasiet. Så det var ändå ganska sent. Då kunde jag verkligen bli ledsen, det var jobbigt.”

”Jag och Kevin, som mitt ex heter, vi gjorde slut på ett väldigt fint sätt. Om man kan säga så. Det var liksom inget bråk inblandat utan det var en väldigt bra separation. Och på så sätt väldigt enkel. Vi hade väl funderat på det ett tag, jag hade nog funderat eller ifrågasatt det lite längre. Som jag tror är väldigt vanligt hos oss tjejer, att vi funderar längre än vad killar kanske gör innan dom bestämmer sig. Sen separerade vi, jag flyttade ut redan veckan därpå. Flyttade in hos min storasyster, där jag faktiskt bor kvar. Sen gick jag ut med det på bloggen några veckor senare.”

”Jag tycker att det är jättehärligt med lyx, men det är inget jag kräver eller behöver. Det är ju speciellt. Ibland blir man ju bara, herregud det här är för lyxigt för att för att ens.. Det kan vara när vi bott på en yacht på Bahamas i två veckor och vi har personal som bara är där för oss och dom tvättar våra kläder och packar upp våra väskor, egna kockar som följer med och lagar mat överallt där vi är. Det är ju på en sjuk nivå som man liksom tror att, finns det ens sånt här liksom. […] Mina kompisar är ju såhär, du vet att du träffat Mister Grey va?”

”Jag fick faktiskt några såna kommentarer i början. Typ ”hon lämnade sin pojkvän för en miljardär”. Jag kan tänka mig att det kan se så ut utåt sett. Av många olika anledningar. Men huvudsaken är att jag vet hur det är och hur det går till.”

”Man kan känna sig osäker på sig själv. Då menar jag inte min prestation eller såna saker, för det är mitt jobb. Men att man kanske tycker att man, men gud tänk om jag var lite längre eller tänk om jag hade sånt hår. Eller såna exempel. Så som jag tror egentligen alla känner ibland. Att man kan får lite dåligt självförtroende ibland.”

Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..