Jag skrev det här igår klockan 20.39

ptfiasblogg
ptfiasblogg-2
ptfiasblogg-4
ptfiasblogg-8
ptfiasblogg-10
Så var den här torsdagen över! En arbetsdag som blev något utöver det vanliga i och med att vi var utomhus i ungefär 7 timmar. Kom tillbaka till hotellet, tog en lång dusch, facetajmade med familjen och promenerade sedan bort till Malmö Saluhall och käkade en pasta och en cappuccino och kaka till efterrätt.

Är så redo att gå tillbaka till mitt vanliga liv nu. De här två månaderna har varit fantastiska och omtumlande men nu känner jag mig klar. Vill återgå till verkligheten och vara hemma. Har fått så mycket egentid, har sovit ostört, inspirerats, utvecklats, bott på hotell, ätit hotellfrukostar, lärt känna nya människor, ätit ute och så vidare. Nu vill jag vila i vardagen igen.

Är kvar till söndag och sedan är det bara två resor kvar innan vi är helt klara. Det blir bra. Det blir bra.

  1. C skriver:

    JAG VISSTE DET! Du spelar in ett tv-program? Programledare? SVT i Malmö? Om det stämmer är det fantastiskt <3

    1. PT-Fia skriver:

      Rolig gissning! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..