Podcasten Ofiltrerat: Jessica Lagergren

ptfiasblogg1-3
ofiltrerat
Den här veckan träffar jag Jessica Lagergren som är ena halvan av Systrarna Lagergren och Tvillingpodden! Vårt samtal kommer att handla om ungefär allt. Vi pratar om vad bristen av kommunikation gör med en relation, om varför Jessica och hennes sambo ställde in sitt bröllop, om att de snart behöver boka parterapi igen och om att Jessica ibland behöver be om ursäkt för vad hon säger i sina sociala medier.

Jessica berättar om sprickan med tvillingsyrran Angelica och hur det påverkar henne att hon flyttat ifrån henne. Vi pratar om hur det var att vara öppen med att försöka bli gravid och hur man kan veta att man är med rätt person. Och då har jag bara nämnt en del av allt som finns i veckans långa avsnitt! Missa inte!

”Då kände jag ju mig värdelös. Och när hon kallade mig värdelös, hon var ju den viktigaste personen för mig, så det var ju helt vidrigt att bli kallad värdelös av henne. Jag mådde ju skit.”

”Vi har också bråkat en hel del när vi jobbat ihop. Nu har vi en paus från varandra igen. […] Just i detta nu har hon ju flyttat ifrån mig. Så nu är det ju katastrof. Det är som en skilsmässa. Nu har inte jag varit med om en skilsmässa men jag kan tänka mig. För dom som inte vet har ju vi bott i exakt likadana hus, snett mitt emot varandra. Det är kanske 20 steg ifrån. Så vi har setts varje dag. Fram tills att hon då träffade Nicklas, för då var hon ju jämnt med honom när hon inte hade barnen.”

”Det var ju helt fruktansvärt. Att inte veta, är jag gravid är jag inte gravid. Ska jag ta ett till graviditetstest. Det enda jag kunde göra då var att vänta. Jag fick vänta en vecka till. Han sa, egentligen är det bäst att vänta två veckor men jag var så himla orolig så då sa han, kom tillbaka om en vecka så tittar vi då. Den veckan var ju helt… den var väldigt lång. Och då visste ju alla också. Då hade jag ju delat med mig av att ”om en vecka får jag en tid igen” och att veta då att jag ska dela med mig av det som komma skall, oavsett vad det blir. Det var ju tungt.”

”Hur normalt det än är, så fort man plussar eller så fort jag plussar så ser man ju allt framför sig. Man räknar ut sitt BF och jag då som har barn sedan innan tänker ju då får Elsa ett småsyskon där till sommaren. Får jag ett missfall då så rasar ju hela min framtidsbild på en sekund.”

”Nu är det ett tag sedan vi var hos familjerådgivningen. Så jag tror båda känner att vi borde boka in en session innan vi får ett till barn. För att när vi fick Elsa, det var ju då allt bara blev helt annorlunda i vår relation. Ingen av oss visste hur det var att få ett barn. Vi visste heller inte hur man skulle hantera det eller vad man tyckte om uppfostran. Vi tycker superolika om jättemycket. Det är det som blir mest bråk hemma hos oss. Att vi tycker olika om hur vi ska uppfostra Elsa.”

Lyssna direkt här nedan eller där poddar finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..