Ordbajs 103840

ptfiasblo-2
Vi är klara! Hela jag är ett virrvarr av tankar och känslor efter gårdagens sista arbetsdag i Malmö. Sista. Nu är det här projektet klart vilket betyder att jag får mitt liv tillbaka. Den här perioden har påverkat mig enormt mycket på flera sätt. Hade aldrig kunnat föreställa mig hur det skulle utvecklas. Ser så mycket fram emot att få dela det vi gjort med er. Tyvärr dröjer det lite till men så snart jag får så ska jag berätta allt, eller nästan i vart fall.

Fan. Det här känns förbannat tungt. Det ska såklart bli skönt att slippa resa, bo på hotell och framförallt slippa vara borta från Edith. Men det här är också det roligaste jag gjort och upplevt så det är med sorg i hjärtat jag lämnar. Förhoppningsvis så kanske vi får göra det igen. Om det här blir bra.

Nu ska jag packa ihop och dra mig hemåt. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..