Podcasten Ofiltrerat: Hanna Friberg

ptfiasbl
ofiltrerat
Den här veckan gästar Hanna Friberg, mer känd som Hannalicious, Ofiltrerat! Vårt samtal utgår mycket från den kris hon upplevde förra sommaren när hon ifrågasatte allt och mådde väldigt dåligt. En kris som handlade om vem hon är på sociala medier, hur det påverkar henne som person, vad hon förmedlar och livet i stort. Hanna berättar att hon började kritisera sig själv och hur hon såg ut och varför hon väljer att gå på dieter.

Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat!

Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan.

”Hon har målat upp mig som någon bortskämd bloggare som inte gör någonting och som typ tycker det viktigaste i livet är chanelväskor och champagne.”

”Då blev allt ifrågasatt. Jag kunde märka att jag började se på mig själv på ett annat sätt i spegeln. Jag ifrågasatte verkligen allting då tror jag. Jag började bli mer osäker på att till exempel, nej jag kan inte ha på mig det där, när jag tidigare inte ens har brytt mig alls. Att jag bara såhär, det här gillar jag det sätter jag på mig.”

”Jag är väl också typ en av dom få i dagens samhälle, unga tjejer, som kan gå på dieter utan att det tar över hela mitt liv. Jag tycker det är ganska kul att gå på dieter, olika typer av saker. För jag blir såhär kickstartad och tycker att det är roligt och ha en rutin. Det är speciellt om jag vill få en nystart, jag är lite av en periodare när det kommer till träning. Eller jag tränar alltid och rör på mig, men sen är jag lite en periodare när det kommer till liksom att äta nyttigt och typ såna grejer. Eller jag äter i och för sig nyttigt hela tiden.”

”Det känns som det varit lite trendigt på senaste tiden. Att man inte mår så bra, psykisk ohälsa och allt det där. Så att någonstans kände jag lite, jag var inte ute efter någon tröst. Jag ville bara förklara mig och berätta varför kanske kanalerna inte ser ut som dom brukar. Eller, berätta hur det faktiskt var.”

 

 1. Amanda skriver:

  Hej Fia!

  Tack för din fina blogg och allt klokt du delar med dig av! Jag har en fundering eller snarare en frågeställning till dig som dök upp i samband med att jag lyssnade på ett av dina pod-avsnitt tidigare idag. Mitt i avsnitten blev det som vanligt en paus för ett reklaminslag, inget konstigt med det. Men, det var just detta reklaminslag jag reagerade på. Det var en reklam för Leovegas, onlinecasino, och det kändes så…fel.
  Jag tycker det är läskigt att spelbolagen får så otroligt mycket uppmärksamhet, tid och fokus i media, det tjänar liksom pengar på andras spelberoende. Och att kända personer är fronter för alla dess spelbolag Gör inte att saken könns bättre.
  Så min fråga myder; Hur tänker du kring spelbolag och dess reklamkampanjer på TV, radio, internet etc? Vad är det som gör att du samarbetar med spelbolag?

  Tack på förhand och åter igen tack för din fina blogg!
  Mvh

  1. PT-Fia skriver:

   Hej! Tusen tack för de värmande orden! ❤️ Men gud, menar du att de dök upp spelreklam?! Jag har nekat all reklam som handlar om spel, konstiga preparat, bantning osv eftersom jag inte kan stå för det och aldrig kommer att samarbeta med något av dessa. Tycker spelreklamen är fruktansvärd och att det får ohämmat med utrymme är helt sjukt. Tack (!) för att du uppmärksammade mig på det här, måste kolla med Acast vad som brustit och gjort att den släppts igenom. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..