Hej och välkommen till min dag!

ptfiasblogg-3
God kväll! Hur mår ni just precis nu? Jag känner mig tillfreds efter en dag tillsammans med Edith och lillsyrran. Edith var hemma för att vila upp sig och det sammanföll med syrrans lediga dag så vi har hängt i 10 timmar en helt vanlig torsdag. Det om något är lyx! Efter en långpromenad och lek i Ediths kök så bakade jag kladddkakecookies som jag sett hundra gånger på instagram men aldrig gjort.
ptfiasblogg-4
”Forma till små bollar” stod det i receptet. ”Ser ut som hundbajs” skrev någon på insta och vi måste ju alla hålla med! Smeten var på tok för lös för att forma till bollar trots att jag vägde ingredienserna och hade den i kylen. Trots hundbajsandet så blev resultatet svingött!
ptfiasblogg-6
Varvade bakandet med min nya favoritsyssla: Öva på handståendet i korridoren. Har aldrig varit i närheten av att kunna stå på händer men tack vare de här två väggarna så står jag nu och övar flera gånger om dagen. Och någon gång så hittar jag känslan för en halv sekund eller så! Små, små framsteg. Behöver dock hitta ett sätt att koppla på coren mer så jag inte tappar svanken som nu. 
ptfiasblogg-8
Efter flera timmar inomhus kröp det i kroppen så vi gick ut igen. Den här gången till lekparken för att rasta barnet (och de vuxna). Vet att sandlådan mest innehåller kattkiss men kan inte låta bli att gräva och bygga när jag ändå är där.
ptfiasblogg-11
Syrran lagade lika god mat som vanligt: Rotfrukter (Sötpotatis, morötter och rödbetor) i ugnen med halloumi, guacamole, sallad och kimchi. 
ptfiasblogg-12
Fem plus! 
ptfiasblogg-13
Så landade vi i soffan med kakorna, kaffe och en film. Inredningen går sakta framåt men får förhoppningsvis ny kraft nu när jag är mer på hemmaplan. Nästa grej på listan är en matta till vardagsrummet och en till under matbordet.
ptfiasblogg-14
Kakorna blev klart godkända! Krispiga, kladdiga och väldigt chokladiga. Nästa gång gör jag dem mindre och låter dem stå ännu längre i kylen så de går att forma till bollar. 
ptfiasblogg-16
Avslutar med samma bild i en annan vinkel, samma fast ändå olika.

Vi hörs imorgon! Kram!

 1. Ylva skriver:

  Åh så kul att stå på händer! Jag har heller aldrig kunnat. Kan du inte skriva om hur du tar dig upp så långt som du gjort? Hur ska man träna? Jag tänker mig att yogapositionen där man har armbågarna i knävecken är ett bra steg men tipsa gärna om fler!

 2. Kakorna ser ju väldans intressanta ut!
  Recept?

  Älskar allt med choklad ❤️

  1. PT-Fia skriver:

   Recept kommer på bloggen inom kort! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..