Jag kom på mig själv med att skynda utan anledning

ptfiasblogg9-2
ptfiasblogg9
ptfiasblogg9-5
Behöll Edith hemma från förskolan idag med, så tog en sväng in till stan för att rasta oss. På vägen hem kom jag på mig själv med att skynda mig, trots att vi inte hade någon tid att passa och ingen som väntade hemma eftersom Kim är på golfresa. Ändå promenerade jag med skyndsamma steg. Blev trött på mig själv och känslan av att vara fångad i måsten så sket i allt och svängde in på närmaste bageri och köpte croissanter. Så rullade vi ner till havet och satte oss på en bänk och käkade dem.

Visst, Edith smulade mest sönder sin för att komma åt den smörigaste delen i mitten vilket lockade dit tjugotvå äckliga fiskmåsar, men det var ändå något befriande i det här. Att strunta i att skynda sig hem, att strunta i att laga en avancerade middag och att strunta i att gå med bestämda steg utan anledning.

  1. Hej fina Fia!
    Jag tycker det är otroligt befriande att se hur du älskar både träning och (all sorts) mat! det inspirerar mig till att hitta till den så välkända men ack så svåra balansen.
    Jag undrar bara vad din take är på socker och hur dina tankar går kring hur ”farligt” socker är? Alltså borträknat allt vad kalorier har med det att göra utan mer synen på att socker leder till sjukdomar osv, är detta något du struggleat med någon gång eller har du alltid haft ett sunt förhållande till socker?
    Tack för att du är du och delar med dig till oss av ditt liv!

    1. Åh jag undrar detta också…för jag tänker jättemkt på ”hur mycket” socker jag får i mig även om jag då äter ”bättre val” typ mörk choklad. Skulle du, Fia, tänka att du ”behöver” lite sött varje dag och då tar du en bulle eller en chokladbit men att det ändå inte är att du är beroende av socker…? Alltså hoppas jag inte blir missuppfattad nu men jag tänker själv att om jag alltid är sugen på en chokladbit eller torkade dadlar eller dadelbollar med lakritspulver så är jag sockerberoende. Om jag känner att jag vill ha det varje dag till kaffet, men det kanske man inte är då… flummig fråga haha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..